Miért van az hogy aki a holokausztot tagadja börtönre ítélik de ha valaki mohamed prófétát gúnyolja akkor szólásszabadság van nem tehetnek semmit?
Tudod kedves kérdező, vannak egyenlőek és vannak egyenlőbbek.
Látva egy-két emberke válaszát, azért látszik, hogy eléggé bele van mosva az agyakba, hogy a zsidó vallással és a holokauszttal nem szabad viccelni, de bármely másik vallást és lehet gyalázni.
Szia!
A holokauszt tagadás bűncselekménnyé nyilvánítása a zsidó klérus erőszakos térítésének,egy kristálytiszta megnyilvánulása!Ez semmi más ,mint egy agresszív tudatmanipulációs kísérlet!Mindenki döntse el maga,hogy bejött-e vagy sem!
Mohamed próféta kigúnyolása a francia szélsőjobb agressziójának egy kristálytiszta megnyilvánulása!Felteszem ez csak zűrzavarkeltés,semmi egyéb!Mindenki döntse el maga,hogy bejött-e vagy sem!
Nincs szólásszabadság,és erről az a zsidó klérus tehet,aki elérte kormánynál,hogy ne lehessen szabadon gondolatokat kimondani!
A holokauszttagadás az, amikor letagadod a népirtást és ezzel közösséget vállalsz egy elnyomó rendszerrel. Mohamed prófétából viccet csináltak, erre ezek az állatok embereket ölnek, tüntetnek, meg a jó ég tudja, mit művelnek.
Ha láttál már South Parkot, tudhatod, hogy szoktak viccelni a zsidósággal és a holokauszttal is. Mégsem forrong Izrael.
Az arab világ nem normális, nem valóak emberek közé. Kéne nekik adni pár szigetet, ott ölhetnék egymást. Minden vallásból viccet lehet csinálni, csak az iszlámból nem, mert akkor jajmilesz. Gyökér népség, atomot nekik.
Nem akarok állást foglalni, csak ahogy végigfutottam a kommenteket észrevettem, hogy még nem említett senki egy fontos dolgot:
Nem pusztán Mohamed gúnyolásával van bajuk a muzulmánoknak. Az ő gondjuk az, hogy a vallásuk szerint TILOS ábrázolni a prófétát. Épp ezért nem lehet tökéletesen összehasonlítani pl. Jézus gúnyolásával.
Kedves utolsó, ez igaz is,de ne feledjük, hogy aki nem az ő vallásukhoz tartozik az ábrázolhatja nyugodtan, majd Allah eldönti, megbocsátja-e a tudatlanságból elkövetett bűnt. Nem ez lenne a normális? Mert Jézus esetében erről van szó. (elvileg őt sem lehetne ábrázolni, a zsidóknál ez nem volt szokás, bálványimádáshoz vezethet ugyanis.)
Ráadásul Jézust a keresztények Istennek tartják és mégsem lesz következménye ha szidják a hitetlenek, akkor Mohamed aki csak próféta volt?????
Aki lepontozott, kifejthetné a véleményét az arabok védelmében. Mert NEKIK nem szabad ábrázolni, én azt csinálok, amit akarok. Ez olyan, mintha a mélyen vallásos keresztények nekiállnának robbantgatni, mert a világ nagy része házasságon kívül él nemi életet.
Az iszlám (itt a népre is gondolok, nem csak a vallásra) a világ rákfenéje. Teljesen idióták, és még elvárják, hogy más is így gondolkodjon.
"Mert NEKIK nem szabad ábrázolni, én azt csinálok, amit akarok. Ez olyan, mintha a mélyen vallásos keresztények nekiállnának robbantgatni, mert a világ nagy része házasságon kívül él nemi életet."
Egyetértek én is az első mondattal, ez így lenne ideális. A valóságban persze nem így működik. A különbség oka szerintem nem maga a vallás, hanem a vallást gyakorlók kulturája. Az arabok gondolkodása elég más azért, mint az európaiaké, ebből adódhat a probléma. Az indonézek is jórészt muzulmánok, náluk mégsincsenek ilyen gondok.
A mélyen vallásos keresztények is "hirdetik" a vallásukat, csak nem terrorakcióval, hanem abortuszklinikákat szállnak meg, nyomják az "úgyis pokolra jutsz te sátánista" szöveget meg hasonlók. Nem a vallás okozza szerintem a különbséget, hanem az azt gyakorlók kultúrája.
Őszintén szólva maga a vallás az oka. A koránban több, mint 100x szerepel az, hogy aki nem tér át, öljétek meg. 10 évente háborút ír elő. Ha nincs "közös ellenség" (vagyis hitetlenek) akkor egymás ellen kell, mármint az arab nemzeteknek. Az iszlám az egyik olyan, még fennmaradt vallás, ami erőszakos, karddal térítést vall. A zsidó-görög/keresztény/ hultúra "demokráciája" nem igazán itatta át . Sokszor, ill. sok országban a vallási vezetőknek majdhogynem nagyobb hatalmuk van, mint a politikusaiknak. Mondom ezt úgy, hogy az a véleményem, ha nem "merül fel" a zsidókérdés, vagy nem bolygatod a vallásukat, meg nem valami elvetemült arab országban jársz, akkor kedvesebbek, "emberibbek" mint az európaiak általában és család/gyerekszeretőbbek is. Most itt nem a vallási fanatikus vadállatokról beszélek, vagy az idegengyűlölő, mindenkit leuralni akaró pszichopatáikról. De a CNN, meg a többi "hírcsatorna" általában így mutatja be őket: pszichopata, elvakult gyújtogatóknak, robbantgatóknak. Az viszont biztos, hogy a "szabadságot" máshogy mérik, mint a "demokráciával fertőzött" országok. Kivéve USA-t...
Egyébként mindenkinek, akit érdekel, miféle szemléletre célzok, talán érdemes megnézni ezt a filmet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!