Miért akarják a szüleim, hogy hittanra járjak?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázza el nekem :(2012. szept. 16. 12:03
11/11 anonim válasza:
Nézd, én tudom, hogy ezt kár erőltetni, ha nem vagy rá "vevő", de hidd el, hogy amit a hittanon tanulsz, az általános műveltségnek sem utolsó.
Én kimondottan örülök neki, hogy mire 36 éves koromban megtértem, addigra már elég jól ismertem a Bibliát, mint "irodalmi művet". (Nyilván egész más volt úgy olvasni, de egy általános vallási és Bibliaismeretre már szert tettem, és nem ártott meg.)
Én a 6 éves gyerekemet is járatom ovis hittanra, mert tudom, hogy ott nincs rossz helyen, sok fontos dolgot tanul meg, aztán majd ő eldönti a későbbiekben - vagyis nem ő, hanem az Úr - hogy a megtérés útját választja-e a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!