Súlyos testi sértést követtek el ellenem, én prtóbáltam védekezni, de sajnos emiatt úgy akarják beállítani, hogy jogos önvédelem volt. neki van ügyvédje, nekem nincs. Mi van ha elbukom a pert?
Engem megbüntethetnek, ha az elkövetőt felmentik?
Mert ő természetesen az ellenkezőjét állítja amit én.
Itt az a helyzet hogy ha elindul egy per akkor valakire ráterhelik az ügyvéd költséget is meg a büntetést is.
Írd le nekem hogy mi történt és meglátjuk mit lehet kihozni a dologból.
Hol történt?Mi történt?ki ütött elösször?Fegyver került valakinek a kezébe?Ő indíttotta az eljárást?Látlelet?
Ő ütött állba, ököllel arcon( nő vagyok) felrepedt a szm, majdnem repült a fogam is. Akkor marha pipa lettem és leköptem, hogy egy ilyen szemét miatt oda a gyönyörű fogam.Erre ő bedühödött ütött én próbáltam visszaütni, de nem találtam el, tele voltam adrenalinnal. Majd egy lábsöprő mozdulattal kirugta a lábam.A karomra estem. Eltört. A férjem kirohant utána amikor meglátta, de elszaladt , férjem kezében egy vascső volt, de nem érte utol, az őrök érték utol egy plázában volt. Látleletet vettek, töérs megállapítva.
Ennyi a történet. Pasi állítja én támadtam meg.
Na figyu ,járj utána mert a plázákban vannak kamerák,szóval eleve szerezhetsz egy bizonyítékot,a másik az hogy ha a másik kezdte akkor ha más nem lessz rá tesznek mindenkire hazugságvizsgálót.
Vagy megpróbálkozhatnál valami boltossal aki látta az esetet hogy ki kezdte mert valaki csak látta.
Bakker a te kezed van eltörve nehogy már Téged büntessenek!
Én a férjed helyében a másik embert tutira karóba húztam volna!!!
Na ami a lényeg tarts ki az igazad mellett és próbálj tanukat meg bizonyítékot szerezni.
Te tetted a feljelentést nem olyan biztos hogy bukod.
Én utólag megkeresném az embert aztán hátulról zsákot a fejére aztán ami belefér,de ezt akkor nagyon ügyesen.
Adok egy linket ilyen oldalakon beszélj egy szakemberrel csak hogy mire is készülj .
Majd minden jót!
Még valami ,mivel hogy Te nő vagy és a gyengébbik nem így jobb esélyeid vannak szerintem.
Ki az a szemét aki meg mer ütni egy nőt?Ilyeneket jó agyon...nám...
Jó nagy kalamajka,jól összejött minden.Ami a westend biztiőröket illeti azokat is jól elkéne veretni.
Őszinte legyek Én nemtudom mit csinálhatnék a helyedben de egy tuti hogy ha nagyon sok pénzt buknék azt kiverném az illetékesekből.Meg mi az már hogy egy cigány elver téged és még ő neki fognak igazat adni?Ezt a xar országot!!!Próbáljátok menteni a menthetőt,fogadjatok ti is ügyvédet ,ha így nem fog menni a dolog akkor béreljetek ti is verőembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!