Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Súlyos testi sértést követtek...

Súlyos testi sértést követtek el ellenem, én prtóbáltam védekezni, de sajnos emiatt úgy akarják beállítani, hogy jogos önvédelem volt. neki van ügyvédje, nekem nincs. Mi van ha elbukom a pert?

Figyelt kérdés

Engem megbüntethetnek, ha az elkövetőt felmentik?

Mert ő természetesen az ellenkezőjét állítja amit én.

2012. júl. 14. 17:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szarok a piti őrökre, de amikor már a vezetőjük Pintér úr hazudik, ráadásul súlyos bűncselekmény elkövetésével vádol minket, miközben nekem tört el a karom.

Amikor meg kiderül a baj, akkor meg úgy oldják meg, azt terjeszttetik nem is tört el a karom.

2012. júl. 15. 20:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Na hol tart az ügy? Én most kattintottam erre a kérdésre, de hányingerem lett. Ha ez így igaz akkor én eltakarodok tényleg ebből a korrupt, szar, utolsó gec1 országból..
2013. ápr. 16. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!