Súlyos testi sértést követtek el ellenem, én prtóbáltam védekezni, de sajnos emiatt úgy akarják beállítani, hogy jogos önvédelem volt. neki van ügyvédje, nekem nincs. Mi van ha elbukom a pert?
Figyelt kérdés
Engem megbüntethetnek, ha az elkövetőt felmentik?
Mert ő természetesen az ellenkezőjét állítja amit én.
2012. júl. 14. 17:58
11/12 A kérdező kommentje:
Szarok a piti őrökre, de amikor már a vezetőjük Pintér úr hazudik, ráadásul súlyos bűncselekmény elkövetésével vádol minket, miközben nekem tört el a karom.
Amikor meg kiderül a baj, akkor meg úgy oldják meg, azt terjeszttetik nem is tört el a karom.
2012. júl. 15. 20:08
12/12 anonim válasza:
Na hol tart az ügy? Én most kattintottam erre a kérdésre, de hányingerem lett. Ha ez így igaz akkor én eltakarodok tényleg ebből a korrupt, szar, utolsó gec1 országból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!