Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért akarják kirúgni Craiget...

Miért akarják kirúgni Craiget a Slipknotból?

Figyelt kérdés

Sok oldalon olvastam, hogy Craiget ki akarják rúgni, meg hogy mindenki úgy van vele, hogy nem kéne a bandába. Nekem semmi gondom sincs vele, de én csak ilyeneket olvasok. Szerintem pedig még miatta is stílusosabb a banda.

HEADBANG! xD

#Slipknot #Craig Jones
2012. máj. 31. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Slipknoték nem akarják őt kirúgni. Csak sok hülye írkálja, hogy felesleges a bandába, pedig ha nem lenne benne, azt azért meghallanák. Sok dolga van azért neki is, a gitárokat is ő szokta hangolna fellépések előtt.
2012. jún. 1. 08:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezért mondom én is, mert fontos ő is a bandában, effekteket csinálja, videókat, meg még jó pár dolgot is...
2012. jún. 1. 13:56
 3/4 anonim válasza:

Olvastam én is,de csak a sok csíra írja,mert hogy 133 nem csinál semmit

Ez nem igaz!

Ha Craig nem lenne,nem lennének az introk, pl. a Vermillionban a zongora,a csinálja a klippeknél az effekteket

Egyébként mivel nem szereti a nyilvánosságot,gyakran összefüggésbe hozzák azzal hogy nem beszél sokat ebbol az jon hogy nincs mirol beszelnie ebbol meg az hogy nem csinal semmit

Ezert gondoljak azt hogy ki kellene rugni

2013. máj. 12. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ja, de az hogy nem szereti a nyilvánosságot nem feltétlen azt jelenti, hogy mert nem csinál semmit. Igazad van, sok a csíra...
2013. máj. 28. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!