Miért akarják kirúgni Craiget a Slipknotból?
Figyelt kérdés
Sok oldalon olvastam, hogy Craiget ki akarják rúgni, meg hogy mindenki úgy van vele, hogy nem kéne a bandába. Nekem semmi gondom sincs vele, de én csak ilyeneket olvasok. Szerintem pedig még miatta is stílusosabb a banda.
HEADBANG! xD
#Slipknot #Craig Jones
2012. máj. 31. 22:21
1/4 anonim válasza:
Slipknoték nem akarják őt kirúgni. Csak sok hülye írkálja, hogy felesleges a bandába, pedig ha nem lenne benne, azt azért meghallanák. Sok dolga van azért neki is, a gitárokat is ő szokta hangolna fellépések előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezért mondom én is, mert fontos ő is a bandában, effekteket csinálja, videókat, meg még jó pár dolgot is...
2012. jún. 1. 13:56
3/4 anonim válasza:
Olvastam én is,de csak a sok csíra írja,mert hogy 133 nem csinál semmit
Ez nem igaz!
Ha Craig nem lenne,nem lennének az introk, pl. a Vermillionban a zongora,a csinálja a klippeknél az effekteket
Egyébként mivel nem szereti a nyilvánosságot,gyakran összefüggésbe hozzák azzal hogy nem beszél sokat ebbol az jon hogy nincs mirol beszelnie ebbol meg az hogy nem csinal semmit
Ezert gondoljak azt hogy ki kellene rugni
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ja, de az hogy nem szereti a nyilvánosságot nem feltétlen azt jelenti, hogy mert nem csinál semmit. Igazad van, sok a csíra...
2013. máj. 28. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!