Ez bűn? (többi lenn )!

Egyáltalán nem bűn az, ha vallást szeretnél váltani, sőt. Kezdj el tájékozódni, hogy miféle felekezetek vannak, gyűjtsd az ismereteket, és ami a legfontosabb: kitartóan imádkozz, hogy megtalálhasd az igazságot. Az Úr egészen biztosan segíteni fog, hogy megtaláld a helyed! :)
(És nem, nem vagy "túl fiatal" hozzá! Egyáltalán nem! :) )

Vidiripi
Szerintem ne válts vallást maradj a kereszténységnél. Inkább gyülekezetet válts. Persze ez csak az én véleményem.
Jézus kijelenti: - Én vagyok az út az IGAZSÁG......

"amikor én csak úgy megbeszélem istennel olyan mintha elmúlt volna"
Ez teljes mértékben megegyezik a Biblia útmutatásával, ha te ettől érzed jól magad, és így találod meg a kapcsolatot Istennel, akkor tegyél így! Beszélj meg mindent közvetlenül Istennel, kérdezd, hallgasd meg, valld meg neki közvetlenül a bűneid.
Isten meg fogja mutatni a helyes utat számodra. Még az is lehet, hogy nem vallásos keretek között találod meg.
Én hívő vagyok, de évente egyszer megyek templomba - ellenben szinte naponta olvasom a Bibliát, áhítatokat, beszélgetek hívőkkel, és naponta többször imádkozom Istenhez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!