Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez bűn? (többi lenn )!

Ez bűn? (többi lenn )!

Figyelt kérdés
Én még csak 15 vagyok és mostani év nekem nagyon stresszes és nah az a lényeg hogy én római katolikus vagyok de nem nagyon hiszek benne hogy nekem el kell mennem gyónni ahhoz hogy isten megbocsássa a búneimet ! és az bűn hogy ha vallást akarsz váltani ?

2012. szept. 9. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem bűn az, ha vallást szeretnél váltani, sőt. Kezdj el tájékozódni, hogy miféle felekezetek vannak, gyűjtsd az ismereteket, és ami a legfontosabb: kitartóan imádkozz, hogy megtalálhasd az igazságot. Az Úr egészen biztosan segíteni fog, hogy megtaláld a helyed! :)

(És nem, nem vagy "túl fiatal" hozzá! Egyáltalán nem! :) )

2012. szept. 10. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Szerintem ne válts vallást maradj a kereszténységnél. Inkább gyülekezetet válts. Persze ez csak az én véleményem.

Jézus kijelenti: - Én vagyok az út az IGAZSÁG......

2012. szept. 10. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:

"amikor én csak úgy megbeszélem istennel olyan mintha elmúlt volna"

Ez teljes mértékben megegyezik a Biblia útmutatásával, ha te ettől érzed jól magad, és így találod meg a kapcsolatot Istennel, akkor tegyél így! Beszélj meg mindent közvetlenül Istennel, kérdezd, hallgasd meg, valld meg neki közvetlenül a bűneid.

Isten meg fogja mutatni a helyes utat számodra. Még az is lehet, hogy nem vallásos keretek között találod meg.

Én hívő vagyok, de évente egyszer megyek templomba - ellenben szinte naponta olvasom a Bibliát, áhítatokat, beszélgetek hívőkkel, és naponta többször imádkozom Istenhez.

2012. szept. 11. 13:55
 14/16 A kérdező kommentje:
én kereszténységnél maradok az biztos csak a kereszténységen belül máshova .. utolsó előtti
2012. szept. 11. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Jól teszed kérdező!

2012. szept. 11. 17:47
 16/16 lsandor ***** válasza:
Szerintem mindenképpen jó ötlet, ha keresed az igazságot, az igaz vallást, maga Jézus is vallást váltott, hisz zsidó vallásunka született, de áttért a kereszténységre. Maga a Biblia sem támogatja a gyónás rendszerét, úgyhogy jó a megérzésed, hogy ily módon Isten nem bocsát meg
2012. szept. 12. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!