Meg éri, hogy vele maradjak? (tobbi lenn)
Figyelt kérdés
Bele vágtam a modell szakmába,a páromnak ez egyáltalán nem tetszik.Egyik nap amikor beszeltunk beszolt valamit a haverja ezzel kapcsolatban és rohogtek ezt megbeszeltuk,felhivot egyik barátnőm h tényleg modellkedni fogok mert gunyosan mondta a párom neki és hallotta ,hogy ekkozben a tobbiek rohogtek a párom is.Nem értem mi ezen nevetséges nem 1-2honapja vagyunk egyutt,de ugy látszik nem ismertem meg elegge ugy fáj ,hogy akitol a biztatasokat vartam kinevet.De mért nem értem ezt egyáltalan nem nevetseges szerintem, elhivtak proba fotozasra meg van bennem ami egy modellhez kell nem ertem mi volt annyira vicces nagyon rosszul eset és meg ő harakszik rám és ordit a telefonba ha meg merem kerdezni,hogy mit rohog.Szerintetek van értelme ezek utan vele lenni?annyira elvagyok keseredve2012. szept. 5. 20:25
1/4 anonim válasza:
ha kiröhög a pasid,akkor jó nagy tapló én hagynám a pi.csába
2/4 anonim válasza:
Voltaképpen mi okból vagy vele?
3/4 A kérdező kommentje:
Mert szeretem tudom,hogy szakitanom kéne mert nem erdemel meg de nem megy ugy gyulolom magam:(
2012. szept. 5. 21:11
4/4 anonim válasza:
Nem éri meg, de ha valóban szereted olyannak amilyen, akkor nincs mit tenni. Mondjam azt, hogy ábrándulj ki? Ha magadtól nem megy, akkor viseld el a röhögésével együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!