Mi a véleményetek erről?
Bocs hogy kérdéssel válaszolok
Miért kéne nekem félnem Istentől? Vagy a pokoltól? Vagy egyebektől? Ismeretlentől?
Engem ez sosem motivált semmiben.
Persze hogy mindneki hozzá fordul. Épp ez a lényege. Akár bűnös a lélek akár nem, ha jól tudom Jézus is ezt akarta. Így is úgy is Isten dönti el mit teljesít.
Másik meg nem tudom hogy akarva akaratlanul de igazat adtál a nem hívőknek.
A vallásnak az a lányege hogy hidjél, ne tudd, ne bizonyosodj, illetve a hit által bizonyosodj és a hit által tudd. Különben mindenki bizonyítékokat akarna. Így csak azok kérik ezt akiket nehezebb bepalizni.
Bocsánat én hiszek istenben csak a vallásban nem. bár elfogadom ha valakinek viszont arra van szüksége.
Abban viszont igazat adok a "materialistáknak" hogy mindent le lehet írni képletekben még istent is, úgy ahogyna lelehet írni az embert is és bármely élőlényt és anyagot. bár az is igaz hogy ezek a képletek túlnyomó részt hiányosak és nagyon valószínű hogy soha nem lesz teljes a kirakós. És valószínűleg nem is éri meg kirakni.
Ettől függeltenül létezhet ilyen entitás és létezhet minden amit spirituálisnak hiszünk vagy ezoterikusnak, én nem zárom ki. Minek. A tudósok is és sok hívő is (érdekes módon a hívő tudósok mint einstein, tudják, hogy mennyire megismerhetetlen az univerzum) azt hangoztatja hogy már mindent tudunk, minden le van írva, csak a könyv címe változik...
Kedves Kérdező.
A Teremtő teljes mértékben bizonyítja, hogy van, még pedig az alkotásaival.
Ha valaki ebből nem ismeri fel az már az egyén dolga.
ezenkívül a levegőt sem látjuk, még is elhisszük, hogy van.
Ő soha embernek nem fog megjelenni, mert élve fizikai test nem láthatja.Abban a pillanatban elemeire bomlana az egyén.
A teremtő nagyon is szeretné, ha mindenki a problémájával hozzá fordulna.
Ő mint szerető szülő, minden képen segít mindenkinek aki hittel kételkedés nélkül elmondja óhaját, sóhaját.
Mondhatni az Ő telefonja sosem jelez foglaltat.
Abban pedig teljesen egyet értek veled, hogy Ő jobban ismer minket mint mi saját magunkat.
A legtitkosabb, a szívünk mélyén gyökerező gondolatainkat is amit még ki sem mondtunk.
ezen felül nem akarja, hogy féljünk tőle.
Sőt a biblia lapjain bemutatkozik nekünk, és elmondja érzéseit, gondolatait, terveit, kéréseit, nem akar a titokzatosság leple alatt bujkálni ami miatt is félelem érlelődjön bennünk.
Nem tőle kell félni.
Attól a cselekedettől, dologtól, amivel megbánthatjuk, mikor huncutságot követnénk el.Ettől féljünk, és ne kövessük el.
Egyáltalán nem akarja, hogy valami beteges félelem irányítson minket hozzá.
Ellenkezőleg, leereszkedik hozzánk kis pontokhoz, és azt mondja lágy hangon:... kérlek...
Kér minket.
Zsömle/lány
8
ha te mondod és úgy van akkor valószínű ;-)
Hmmmm...
Tehát,aki egy kicsit korlátozott és nem ismeri fel egész élete folyamán létezését,azt megsüti...
Érdekes koncepció.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!