Hogyan jöhetett létre ilyen rendezettség a véletlen folytán?
#30 Ha korán meghal az utód, akkor szerinted sikeres volt a genetikai tulajdonságok megőrzése? :D
Az eredmény ugyanaz, a fajfenntartás "veszélybe" került, nem sikerült továbbvinni az öröklött jellemzőket.
Beszélgetni, és tudakozni jöttem, nem provokálni.
az hogy vannak nézeteim, azért még tájékozódhatok,nem ?
Ez a társadalomba való beilleszkedés egyik feltétele, hogy mások nézetét is halljam lássam.
Szeretem az embereket, és érdekel a véleményük.
Sokat lehet tanulni is egymástól.
Sajnos, aligha fontolod meg a válaszokat, csak abból a szempontból, hogyan lehet megcáfolni.
Nem vagy persze egyedül.
Sokszor előfordul, hogy két ember "eszmét cserél", amit mondanak az frappáns, jól felépített, de amikor elköszönnek, mindenki marad a saját véleményével, a másik érvei leperegnek róla.
Én hajlanék a szavadra, de eddig semmi konkrétat nem mondtál...
Bingo, csatlakozom az előttem szólókhoz.
Úgy tényleg nincs túl sok értelme a tájékozódásnak, ha egyébként eszed ágában sem áll komolyan fontolóra venni más nézeteket, és bármi történjék is, maradsz a hitednél. A "tájékozódás" ebben az esetben nem több az egyébként általában a hívők által is elítélt képmutatásnál: úgy teszel, mint aki egyébként nagyon érdeklődő meg nyitott meg tanulni vágyó, hogy ezt lássa rólad a külvilág, de belül meg eszed ágában sincs egy lépésre sem eltávolodni a hitedtől.
Így tényleg semmi értelme az egésznek.
Dehogy nincs.
Evvel az erővel akkor Pál apostolról is meg a többiekről is elmondható lenne, mert ők tudakoztak más kultúrákban tanításokban a tájékozottság végett.
De nem változtattak a nézetükön, bizonyos szemszögből, inkább felhasználták az emberek megismeréséhez, ebben mi a rossz?
"Ha korán meghal az utód, akkor szerinted sikeres volt a genetikai tulajdonságok megőrzése?"
Szerinted ha egy egészséges kicsiny belepusztul mondjuk szomjúságba, az a genetikai tulajdonságok sikertelen megőrzésén múlott, és nem mondjuk esetleg egy tök más dolgon, példának okáért a túléléshez szükséges ideális körülmények hiányán? :D Örültem.
#37 Te most nem érted, amit írtam, vagy szándékosan trollkodsz? :D
Arról volt szó, hogy a szülő esik depresszióba az utód halálakor (genetikai tulajdonságok sikertelen továbbörökítése). Javaslom olvasd el újra a kommenteket.
Mit kell ezen annyit vacakolni. Hát a Zisten s Zégből volt a zingeneur... Ő tervezte továbbá a leprát, a vérbajt, a földrengést, a samsung laptopot és az audi quattrót is.
Ja a bablevest majdnem kihagytam, a sörért, meg a tokaji aszúért gyakran hálát adok neki...
"Arról volt szó, hogy a szülő esik depresszióba az utód halálakor (genetikai tulajdonságok sikertelen továbbörökítése). Javaslom olvasd el újra a kommenteket."
Ettől miért lenne sikertelen? Nem nemezhet újra utódokat? Inkább neked kéne újra elolvasni az én kommentjeimet, és ha még értelmezni is sikerül, annak duplán örülnék :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!