Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kérhetnék imát?

Kérhetnék imát?

Figyelt kérdés

Üdvözletem. Szeretném kérni, hogy aki itt van, és aki szeretne, az imádkozzon értem. Szükségem lenne rá, és nagyon megköszönném.

Betegség miatt. Talán hétfőn be kell mennem kórházba 1 hétre, de nem biztos..Imádkoznátok, hogy minden rendben legyen, és hogy ne kelljen bemennem? Nagyon nem szeretnék iskolakezdéskor kórházban lenni..Köszönöm előre is.

2012. szept. 2. 01:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Épp C.S. Lewist olvasok.

Vallásos kisgyerek volt, mikor elvesztette az édesanyját, aztán megrendült a hite és az élmény hatására ateista lett. Felnőttként tért meg és lett katolikus (majd protestáns), apologéta.

Javaslom a könyveit! Kiváló szerző! Szellemes, olvasmányos műveket (is) írt.

Kontraszt a legjobb barátja, Tolkien, akit pont a szülei halála fordított a vallás felé.

2012. szept. 3. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a biztatást. Tudtam, hogy Isten nem úgy működik, mint egy automata, csak azért nagyon nem szerettem volna bemenni. De majd csak túlélem valahogy. Köszi mindent mégegyszer.
2012. szept. 5. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet ,hogy csak nem tudtad el hinni ,hogy meg gyógyít?Sokan azért nem tudják el fogadni Isten ajándékát mert nem is hiszik el ,hogy Isten képes rá.Olvastad a Bibliában azt a részt, amikor Jézus a vizen járt ?

Máté 14:24

A hajó pedig immár a tenger közepén vala, a haboktól háborgattatva; mivelhogy a szél szembe fújt vala.

25.

Az éjszaka negyedik részében pedig hozzájuk méne Jézus, a tengeren járván.

26.

És mikor látták a tanítványok, hogy ő a tengeren jára, megrémülének, mondván: Ez kísértet; és a félelem miatt kiáltozának.

27.

De Jézus azonnal szóla hozzájuk, mondván: Bízzatok; én vagyok, ne féljetek!

28.

Péter pedig felelvén néki, monda: Uram, ha te vagy, parancsolj, hogy hozzád mehessek a vizeken.

29.

Ő pedig monda: Jövel! És Péter kiszállván a hajóból, jár vala a vizeken, hogy Jézushoz menjen.

30.

De látva a nagy szelet, megrémüle; és a mikor kezd vala merülni, kiálta, mondván: Uram, tarts meg engem!

31.

Jézus pedig azonnal kinyújtván kezét, megragadá őt, és monda néki: Kicsinyhitű, miért kételkedél?

Péter is járt a vízen mind addig míg nem kételkedet és amint kételkedni kezdet el kezdet süllyedni.

Mást részt ha Isten a saját fiának nem kedvezett hanem el veszítette éretünk akkor miből gondolják ,hogy nekünk csak a jó jár?

Jól néznék ki ha egyszer nem úgy alakulna a dolgom, ahogy én azt el terveztem és elpártolnék Itentől.

2012. szept. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!