Kérhetnék egy imát?
A 71 éves a nagymamám .Egész életében hit Istenben. Vittem egy párszor a gyülekezetbe és ott nagyon boldog volt, el mondta a megtérő imát de sajna a vízkeresztségre már nem tudott el menni.A kórházban reménykedett ,hogy még el tud menni a gyülekezetbe.Most a lélegeztetőgépen van és az tartja életben.
Szeretném még neki mondani neki ,hogy szeretem és szeretném még a gyülekezetbe vinni.Kérem aki olvasta kérésem mondjon érte egy imát, hogy gyógyuljon meg.Csak Istenben van reménységem.Előre is köszönöm
Az én imám már elhangzott.
Remélem teljesül a vágyad, és minden rendben lesz.
Én is mondtam érte egy imát :)
15l
Elmondtam egy imát. Remélem, hogy Isten meghallgatja. Amúgy a keresztséget nem kell halogatni, az is nagyon fontos dolog. Megvan írva, aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül. A tatám idős korában tért meg, és már járni se nagyon tudott, mégis megkeresztelték egy kádban.
Persze az a legfontosabb a megtérés. Ha csak lesz lehetőség rá, keresztelkedjen meg. Ha semmiképpen nem lesz, akkor is hisze , h Isten irgalmas, és igazságosan ítél.
Imádkoztunk érte a férjemmel.
Szívből kívánjuk, hogy csak jó dolog történjen vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!