Sajátos imát hogy írjak?
Az ÁMEN legyen ott a végén.
Ennyi.
Vagy minden sallang nélkül írj egy szöveget, mintha valakivel beszélgetnél, csak a megszólítás lesz benne adott…
… vagy fogj egy imakönyvet, és ollózd össze a frázisokat.
Szia!
Ugye katolikus vagy? :)
Szerintem az imának szívből kell jönnie, nem pedig betanult szövegeket kell ismételgetni. Az előttem szólóhoz csatlakoznék. Ami a szívedben van őszintén tedd Isten elé. Ilyen egyszerű. Ez nem költészet, hanem inkább egy beszélgetés.
De azért figyelj oda, hogy csak olyan dolgot kérj ami az Úr előtt is helyes, és ne légy szószaporító, Isten az előtt tudja mire van szükséged mielőtt kimondanád. A mire van szükségedet úgy értem, hogy mi az ami közelebb visz hozzá:)
Az szerintem fontos, hogy kérd hogy legyen veled, vezessen az ő akarata szerint, hogy neki tetsző életet élj, és mindenben az ő akaratát kövesd.
Ha pedig ennyire foglalkoztat a vége, akkor én mindig úgy fejezem be hogy "Jézus Krisztus nevében, Ámen." Szerintem ez a legjobb.
Sok sikert:)
Úgy beszélj vele mint egy barátoddal, hisz az! Nem kell gépiesen ugyanazt imádkozni, vagy gyöngyfüzérrel imádkozni! Azt felesd el! Bárhol bármikor imádkozhatsz, ha úgy érzed valamit el kell mondanod. De tényleg fontos hogy ne csak kérj. Légy hálás mindenért és mutasd is ki.
De ne feledd hogy kellően tiszta viselkedés fontos ahoz hogy meghallgassák az imádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!