Te a Bibliát úgy értelmezed,hogy az egy külső tőled független valóság?
2012. aug. 31. 12:55
32/61 anonim válasza:
Nem nagyon èrtem a kèrdèst de az biztos hogy a benne leirtak akkor is valóra vàltak ès most is valóra vàlnak a benne leirt pròfèciàk, igy mindenkinek szerepe van a biblia esemènyeiben, ezt fōkèpp a döntèseink htàrozzàk meg.
2012. aug. 31. 14:44
33/61 A kérdező kommentje:
Jól elfajúltak itt a dolgok... már nem értek semmit
2012. aug. 31. 14:53
34/61 Pietrosol válasza:
Nyugodtan használhatsz jelen időt,a Biblia belső valóság!
Egyébként nem csodálom,hogy nem értjük egymást,mert a könyvnek legalább hét olvasata van!Rendben is van ez így!
Minden jót!
2012. aug. 31. 14:59
35/61 anonim válasza:
Hol van az leírva, hogy a lázadó angyalok közösülnek nőkkel?
2012. szept. 1. 12:04
36/61 anonim válasza:
Hát tudod ezt te is, 1Mózes6:1-7.
2012. szept. 1. 12:34
37/61 anonim válasza:
Ne haragudj, de az én Bibliámban nincs 1Mózes6:1-7. A boltban vettem. Teremtés könyve van, az lenne? Kivonulás könyve, Leviták, Számok, stb.
2012. szept. 2. 10:00
38/61 anonim válasza:
Igen a Teremtés könyve az, bocsesz.
Én úgy értelmezem, hogy "És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok..." az Istentől való emberek az Isten fiai és más nemzetségbeli emberekkel (nőkkel) együtt voltak. És ezért lett nagy a gonoszság az utódok szívében. Nem-e a megbélyegzett Kain utódai Isten fiai, mert mondta az Úr a jelem rajtad lesz, más ember nem bánthat. És ezeknek tetszettek meg a "mások" leányai.
2012. szept. 2. 10:26
39/61 Hazardteam válasza:
Hülyeség. Isten fiai az angyalok, több helyen is szerepel a bibliában (pl. Jób könyvében) ráadásul 1. Óriás hibridek születtek ezekből a kapcsolatokból 2. külön említi, hogy "az emberek leányai". Egyébként a bibliát nem magyarul, hanem héber, arámi és görög nyelven írták/jegyezték le, ezt sem árt figyelembe venni uraim.
2012. szept. 2. 17:17
40/61 mustafa33 válasza:
Az angyalok ugyanúgy közösültek az emberek lányaival, ahogy a démonok Lilithel a Vörös tenger partján.
(ehhez még annyit, hogy a démonok úgy csinálhatták ahogy Lilith szerette, vagyis nem miszionárius pózban, azt Ádám szerette, ezen vesztek össze.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!