Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ádám és Éva mesztelenek...

Ádám és Éva mesztelenek voltak. Most miért baj vagy bűn a mesztelenkedés?

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 11:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
Nem bűn.Járj meztelenül.
2012. aug. 28. 11:12
 2/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak óvjuk magunkat a gusztustalan testű emberektől.

Ádám és Évának hibátlan teste lehetett, gyönyörűség volt nézni is. De ma lógó cicijű vagy sörhasú kopasz emberek járkálnának az utcán, akkor felfordulna a gyomrunk.

De ha mindenki Dávid szobor alkatú és Vénusz alkatú lenne, akkor semmi kifogás.

2012. aug. 28. 11:12
 3/61 A kérdező kommentje:

1,2

Ezek igazán meggyőző érvek! xD

2012. aug. 28. 11:17
 4/61 anonim ***** válasza:
79%
Járj csak meztelenül: a köves járda, törmelékes talaj felvagdossa a talpad, a rovarok összevissza száldogálnának rajtad a véredet szívva, úgy leégnél nyáron, hogy összesz*rnád magad ha csak a szellő megfúk, télen meg no comment, se esőben, sár alkalmával. Szép tiszta otthonaink is lennének...
2012. aug. 28. 12:51
 5/61 anonim válasza:
Hát biztos azért mert mert megy az utcán egy jó meztelen nő, és mellette megy egy pasi, aki mondjuk házas egy dagadtt rond nővel, akk megkíványja a mellette haladó jó pucér nőt, és az paráznaság. xD
2012. aug. 28. 13:46
 6/61 anonim válasza:
*megkívánja
2012. aug. 28. 13:48
 7/61 anonim ***** válasza:
A zsúfolt buszon azért előkerülne 1-2 zsákbamacska.
2012. aug. 28. 15:18
 8/61 anonim ***** válasza:

Főleg ha fékel a busz, mint az állat. Még így is érzek dolgokat ruhán keresztül (és fiú vagyok). Múltkor valami pasas karolt át egy hirtelen féknél és nem tudom direkt vagy nem, de kínosan hosszú ideig hozzámdörgölődzött "ott".

És azokról a pillanatokról nem szólok, amikor le akar szállni valaki, és ahelyett, hogy próbálna távol maradni, szinte rajtam mászik ki. (Pedig hely van)

Ez kínosabb lenne meztelenül.

2012. aug. 28. 15:39
 9/61 Hazardteam ***** válasza:
Ádám és Éva, csak a bűnbeeséskor/után lettek meztelenek, előtte Isten dicsőségének "ruhája" öltöztette őket, ami eltávozott róluk, mikor ettek a gonosz tudásának fájáról.
2012. aug. 28. 17:27
 10/61 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vallásos, de gondolom náluk azért nem volt baj, mert csak ketten voltak, és egymás előtt olyasmik voltak, mint a házastársak. ma már nagyon sokan vagyunk. ha érdekel a nem vallásos magyarázat: olvastam gy tudományos magazinban, hogy az ember valószínűleg pont azért kezdett ruhát hordani, mert a bőre csupasz, nincs rajta szőr, és mivel a szexet élvezeti célra is használja, és nem csak bizonyos időpontban van olyan alkalom (nyáron, tavasszal, nem tüzel, mint a kutyák, vagy mint a szarvasbőgés, nincs ilyen időpont), ezért nem lenne jó, ha látnák, hogy a másik megkívánja őket, mert... hát nem is tudom, miért, gondolom, a mindennapi életben elterelné a figyelmet más dolgokról. Na meg nem volt mindig óvszer a világon, lenne egy pár gyerek. De ez a tudományos megközelítés.
2012. aug. 28. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!