Mi a véleményetek erről?
Kedves keresztények! Szerintetek bűn, ha olyan játékkal játszok, mint pl. a Rome: Total War?
Itt van a trailerje: http://www.youtube.com/watch?v=t5wgwMFiIaU
"Maximum elrabolja az időd és kevesebb leszek tőle de nem hinnem hogy bűn."
A mulasztás is lehet akár nagyon súlyos bűn is.
Kérdező: Én is nagyon sokat játszottam a Rome: Total War-ral :) és más játékokkal is. Aztán amikor megtértem akkor egy idő után jelentősen lecsökkentettem ezt az időt. Szerintem maga ez a játék nem bűn. A horror/mészárolós játékok viszont szerintem is veszélyesek és gonoszak ezekkel most már nem játszanék. Hozzáteszem egy ideje amióta kevesebbet játszom éjszaka az álmaim is sokkal békésebbek. Régebben szinte minden éjjel rémálmaim voltak.
A mulasztás viszont nagyon veszélyes tud lenni. Én azt mondanám hogy arra figyelj hogy az Istennel töltött idő (ima) mindig több legyen mint a másra fordított szabadidő. Hiszen Istennek kell lennie az első helyen.
Ha nem tudsz magadnak határt szabni az eltöltött idő tekintetében akkor lehet hogy jobb ha egyáltalán nem játszol.
Ha szoktál gyónni akkor a papot is megkérdezheted az ügyben hogy nem volt-e túl sok a gépezéssel töltött idő. (előtte kérd hogy a Szentlélek segítsen hogy jó útmutatást kapj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!