Hogyan legyek muzulmán? Hogyan kell imádkozni? Mik a teendők a muzulmánná válás után? Kell tudni hozzá arabul? Hol olvashatom el a koránt magyarul?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 14:44
2/7 anonim válasza:
Szerintem ahelyett, hogy itt kérdezgetsz, célravezetőbb felkeresni a helyi közösséget. Talán itt tájékozódhatsz: [link]
3/7 anonim válasza:
Divatból akarsz az lenni? Ha tényleg komolyan érdekelne ez a téma, akkor már utánanéztél volna magadtól (rengeteg lehetőség van erre), és tudnád a választ ezekre a kérdésekre.
4/7 anonim válasza:
Hogyan legyek muzulmán?
Fentebb kaptál linket hozzá.
Hogyan kell imádkozni? Mik a teendők a muzulmánná válás után?
Ezt a muzulmánná váláskor elmondják.
Kell tudni hozzá arabul?
Nem, ahogy keresztényként sem kell tudni latinul.
Hol olvashatom el a koránt magyarul?
pl. itt:
5/7 anonim válasza:
Jó, ha tudsz arabul, mert a napi ötszöri imát arabul kell elmondani.
6/7 anonim válasza:
Én muszlim vagyok,egyiptomban élek,teljesen tartjuk a vallást. Jól átgondoltad? És miért akarsz az lenni? Írj privit. Mondanék néhány hasznos dolgot.
7/7 anonim válasza:
Selam :)
Belınkelem neked ezt a magyar nyelvü iszlam oldalt, a Magyar Muszlımok Egyhazanak hıvatalos weblapja mıdnent meg fogsz talalnı az ımadkozasrol ıs van ıngyenesen letölthetö könyv, szep napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!