Felvehetem-e az iszlám vallást úgy, hogy reformárus a férjem vagy előbb el kell válnom?
Ha a valas eszedbe jotott az nem az Islam miatt van
Keresd igazi okat hogy miert akarsz elvalni
Love to all my friends in Hungary
Ali Reza
From :
جمهوری اسلامی ایران Jomhuri-ye Eslāmi-ye Irān
Bölcs a válaszod, Ali Reza Iránból. Én is úgy gondolom, itt nem vallási, hanem kapcsolati problémáról van szó.
Külön értékelendő, hogy hibátlanul írtál magyarul. Béke veled!
7 ev Semmelweiss utan baj is lenne ha nem tudnek irni :)
2 eve jottem ide vissza, de mindig gondolok Magyar baratokra
Remelem megoldodjatok a sok gondot nalatok. Szep orszag, jok az emberek.
Good luck to you all
Köszönöm, Ali Reza doktor! Vidd el a jó hírünket egy olyan népnek, amelyhez nagyon sok közünk van..valahol "rokon".
A Ti gondjaitok sem könnyűek - oldódjanak meg azok is. Szalam alejkum.
Koszonom valaszod, en mar eddig is sokat meseltem Magyarokrol az Iraniknak.
Iran soha nem fogja engedni hogy a nyugat diktaljon. Semilyen teren.
Szomoru hogy ha egy orszag nem akar tancolni a Nyugat ( Us-Israel-bancartells ) zenejere, kap egy nagy buntetest. Sajnos Magyarorszag eppen most fedezi fel a buntetes erejet.
Tartsatok ossze, ne terdeljetek le a Nyugatnak
خداحافظی
Van egy barátnőm aki szintén onnan jött és szintén keresztény férje van/volt. De ez nem befolyásol téged abban hogy muzumlán legyél, felkötsz egy kendöt elmész a Bartók Béla útra megtanulod azt a két mondatott amit majd el kell mondanod a mecsetbe és már muszlim is leszel!
Szombaton délelötöttönként a Bartók B. úti mecsetbe magyar nyelven tartanak "előadásokat" a vallásról elösször azért hallgass meg párat mielött döntenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!