Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztények miért esnek...

A keresztények miért esnek teljesen kétségbe, ha valaki nem hisz az ő istenükben, miközben ők sem hisznek az emberiség története során megalkotott több millió másik istenségben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 10:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Jézust érdekelte az emberek szellemi jóléte.

Ezt az érdeklődést tovább tanította, hogy a tanítványai is érdeklődjenek más emberek szellemi jóléte iránt,.

Miért.

Mert Jézus tudta, hogy nem az igaz imádatot gyakorolják.:)

Ezért kiképezte a tanítványait akik további tanítványokat képeztek, hogy az emberek értesüljenek arról a Jó hírről, amit Jézus elkezdett kijelenteni az embereknek.

S Elküldte őket, mondván a föld legtávolabbi részén is halljanak az emberek Isten országáról AP.csel.1:8

Ezenfelül gyülekezeteket kellett alapítaniuk, hogy ott az újak is tanulják meg Jézus parancsait cselekedni...

És így kezdett el isten népe növekedni.

A kérdés hogy most már nem kell ezeket csinálni?

Nem kell hirdetni, tanítványokat képezni?

A Mátéban megkapjuk a választ:(Máté 24:13, 14) . . .. 14 És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.

(Máté 28:19, 20) . . ., 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”

Még nincs világrendszer befejezése, Jézus azt mondta, hogy addig amíg ezt a feladatot végezni kell a végéig, mert addig itt lesz és irányítja ezt a munkát.

Most akkor? álljunk le mert az embereknek ellenvetése van Jézus parancsára?:)

Kinek kell szót fogadni, a szomszédomnak, anyámnak,

Kollegámnak, vagy a miniszter elnöknek?

2012. aug. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!