Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a Nephilimekről?

Mit gondoltok a Nephilimekről?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok hívő, de a Nephilimekről van kézzel fogható bizonyíték. (Lásd : [link] )

Olvastam valamit az özönvízről, hogy kipusztultak, valaki írna nekem pár infót, róluk tömören?

2012. aug. 6. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a kérdést is számtalanszor feltették és jöttek válaszok.

De ezeket leszámítva, a nephilimek az özönvíz alkalmával mind egy szálig meghaltak.

2012. aug. 6. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Én utánna néztem és csak hármat kérdést találtam.:) És egyik kérdés sem arról szólt mint az enyém.
2012. aug. 6. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
*utána
2012. aug. 6. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem senki sem tudhatja azt, hogy kihaltak e vagy sem. Mert a Bibliába az van írva, nem jelent semmit. Főleg nem akkor, ha azt vesszük, angyalok nem is léteznek. Nem is volt kinek meghalnia.

Szerintem mindenképp érdekes lenne, főleg ha az összeesküvés elméleteket nézzük. A világ titkos irányítói pl. De lehet szétszórva az emberek között is akadnak.

Ez is olyan dolog, ami csak akkor nyerhet bizonyosságot, hogyha nyilvánosságra hozza valaki, hogy ő nephilim és alá is támasztja valami bizonyítékkal.

Amúgy ilyen témákban Súr van otthon, lehet majd írni fog ide.

2012. aug. 6. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Igen , szeretettel,

Persze mivel nem hiszed a teremtő létezését, így az angyalokat sem, hát nem értem hogyan fogadod el ezt így nagyon nem jó, de te tudod.

Az özön víz előtt észrevették azok az angyalok akik elhagyták Istent és Sátán lázadásához csatlakoztak hogy földön élő emberek lányai milyen szépek, és korcs kívánság alakult ki, és elkezdtek szexuálisan vonzódni a nőkhöz.

Fizikai, az az emberi testet öltöttek és házasságot kötöttek azokkal a nőkkel, és az ezekből született utódokból lettek a Nephilimek, akik kb, a három méter magasságot is elérhették, és iszonyú erősek és gonoszok voltak.

Az özönvíz bejelentésekor Noé és családja Isten leírása szerint elkezdett egy nagy "bárkát" építeni.

Mikor a Bárka ajtaja becsukódott, el eredt az eső és csak nyolcan voltak a bárkában ezek menekültek meg.

Kizárt dolog, hogy bárki megmenekülhetett volna egy részt azért mert igen hatalmas egész földet betöltő víz keletkezett amiért a bárka megemelkedett és elkezdett úszni,

Más részt nem kis zápor vagy zivatar volt ez a jelenség hanem akkora volt a lezúduló vízmennyiség is hogy a halálát okozta az élőknek akik kint maradtak.

2012. aug. 6. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Szóval 8 embertől ered az emberiség...amennyiben csak 8 személy volt a bárkában. Hm...

Ja, lehet jönni azzal, hogy akkor még annyira tiszták voltak a megmenekültek, hogy "családon belül" is elősegíthették a sokasodást... :D

2012. aug. 6. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

4/6 Te vagy az én emberem! :-)

....................

kb. az a durva az egészben, hogy ez nagy valószínűséggel nem csak egy kitalált történet (sőt! a népszerű, ismert verziók a kitalált történetek)

Énok könyvében is van egy utalás, hogy a felvigyázóknak (Őrzőknek) furcsa, viperaszerű arcuk volt (a kámzsályuk alatt)

egyből eszembe jutottak a csuhások (a régi idők kámzsás szerzetesei)

vajon milyen hagyományokat őrizgettek ezek a „jóemberek“?

és a nágakultuszok ?

a nágák kígyószerű, hüllőszerű, gyíkszerű lények (lehettek)

Nágárdzsuna (=Nága-Árdzsuna = Naga-Arjuna) (ezoterikus) tudását a nágáktól kapta

(kb. a nágák országában, a föld alatt)

eszembe jutnak a mitológiai alakváltó lények

ki volt az első guru a tibeti kultuszban?

Dorje Chang, az „emberfeletti guru“

ezt értsétek meg!

minden ún. tanítványi láncban a legelső tag egy egy nem emberi minőségekkel bíró lény (a tudás - ami ma is rejtett - tőle származik)

a zsidó hagyományban is nagyon sok minden van (ezekről a dolgokról)

persze nem a keresztényeknek szóló iratokban (azokban nincsen semmi, ha van is benne valami, totálisan be van fedve)

(a keresztény ember és a szellem napvilága: nem ugyanaz)

Dániel (Dáni-ÉL) is óriás volt

rafaita

a zsidó hagyományban (is) nagyon sok minden van, ami messze túlmutat a megszokott (rövid nézetű =egy népcsoportra vagy vallásközösségre utaló) magyarázatokon (!!!)

a magyar nyelv (nekem úgy tűnik) mintha kulcs lenne sok mindenhez

(=szinte minden ősi név magyar hangzású és értelmű)

ez durva!

én magam cseppet sem vagyok „magyarkodó“ :-) , nem ezért írok ilyesmit, de úgy tűnik, tényleg így van

(szerintem) az emberiségnek még meg kellene vívnia a szabadságharcát (!!!)

az emberiség még valaki másoknak a rabja (talán)

(szerintem) ez a másság túlmutat az emberi rasszokon

szerintem az összes (nagyobb) vallásos intézmány uralom alatt van és ennek a külső életformának az érdekeit szolgálja

(az alsó szinteken lehet, hogy működnek, de feljebb?)

a Srimad Bhágavatam (mindent egy magyarázatra egyszerűsítő) fordításában is sok minden van az ősi istenrasszok háborúiról

(mert erről van szó)

Asvatthám (Hám - bibliai név) kibocsátotta a BrahmAstrum-ot (=csillagfegyvert = isteni léptékű fegyvert), hogy megölje a születendőt a nő méhében

Krisna beburkolta a nő méhét és felfogta a robbanást (ezek, a mi „imádottjaink“ ilyen fícsöröket is tudnak)

miért?

mert kellett neki a születendő dinasztia (!)

mit csinált később az egyik dinasztiautód (természetesen uralkodó az emberek felett)?

bosszúból kígyókat kezdett áldozni (=nágákat)

mi történt?

az „istenek“ leállították az áldozatot, mert olyan mégsem lehet, hogy ne legyenek „kígyók“ (=nágák) (akik kb. az embereken uralkodnak)

az elit brahmanákat hogy hívták? (Bhaktivédanta szerint)

vipráknak hívták őket (viprák = asztrológus elit ~ a Bibliában a köznépnek az asztrológia tiltott, természetesen a mágia ismerete és az okkult tudomány is tiltott a köznépnek)

a magyar nyelv (az ősi nyelv, talán tényleg a „nyelvek anyja“) itt is segít

VIPERÁK

Énok könyvének felvigyázói jutnak eszembe

mi jut még eszembe?

mit mond mandeus János, az igaz ? (Biblia, Újszövetség :-) )

„VIPERAKÍGYÓKNAK FAJZATJAI!“ így kiált fel, mikor meglátja a közeledő ~ beavatottakat...

(ha ezt megértitek, ez nagyon kemény)

a butított változat:

„Mérges kígyóknak fajzatjai, miképpen kerülitek ki a gyehennának büntetését?“

„Mert íme én viperakígyókat bocsátok reátok, amelyek ellen nincs varázslás, és megmarnak titeket, azt mondja az Úr." Jeremiás 8:16–17.)

Ézsaiás könyve:59:5 Vipera tojásait költik ki, és pókhálót szőnek; aki tojásaikból eszik, meghal, és ha egyre rátapodsz, vipera kél ki.

azt mondom: az, ami a Bibliában van, ma is él és annak a történetnek még nincs vége

de hogy mi lakik benne, csak az értelmesnek tárul fel, senki másnak

és az értelmet nem kérni kell, hanem tenni érte

nem kérni kell, hanem tenni : ez a tanítás

Én nem hiszem, hogy Jézus gonosz lenne, de az emlékét is meg akarják ölni.

ennyi jutott eszembe hirtelen

Jó éjszakát mindenkinek! (mert most az van)

keressétek az értelmet, mint a szín-aranyat!

(„tiéd lesz az élet, csak vedd el, sose kérjed“ - mint a (prométheuszi fáklya lángja, úgy lobban benned!)

a történet nem néhány butított mese - hihetetlen, hogy mi van a történetben !

ezt mondja ISA

2012. aug. 7. 02:28
 8/11 anonim ***** válasza:

amit én írok, az közel sem szentírás, azt értelemmel kell megvizsgálni és ha marhaságnak tartod, hagyd a fenébe! :-)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

két változat a Szúridára :

Mordor zord ura ( SzauRon Isten )

töküres semmire feszítem terített asztalomat

mondá és tevé

mindenható vagyok én mi közöm a parányokhoz

fogalmuk sincs az arányokhoz

Mordor ősi ura Mord-Ur

Mordor szép ősi ura

Napból való Szúrida

akárhogyan változom

mégis tőle származom.

És egy vers a Hős emlékére, aki a Naptól fogant:

Karna ( Isteni Harcos ) - Kauru-Ksétra

Szomorú Karnám, szomorú fajtám, nap-szívével nézi a Napot. (holtában sem engedi magához a brahmana-papot)

Kuruksétra: Urak Mezeje.

Ki az, aki a Mezőt ismeri?

Ki az, aki a Mezőt ismeri?

Csak az, aki vérével

mossa le.

Csak az, aki vérével

mossa le.

Aki megérti Kuruksétra titkát, az előtt semmi sem marad rejtve.

(vakokat vezető vakoktól nem lesz átejtve)

2012. aug. 7. 02:48
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi a címe ennek a sátánista könyvnek amiből ezeket idézted?
2012. aug. 7. 10:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz a témáról elég bőven:

[link]

2012. aug. 7. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!