Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van valami vallási jelentősége...

Van valami vallási jelentősége a fültágítónak?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy pl a római katolikus vallásban bűnnek számít ha valakinek fültágítója van?

csak mert anyám már hónapok óta ezen lovagol -.-'' hogy én milyen egy bűnös ember vagyok, hogy soha nem leszek sikeres az életben, mindenki utál meg mittomén xdd szegényt már sajnálom, annyi energiát belefektet abba hogy erről pofázzon nekem..

6 milis fültágítóm van. és nem tervezem életem végéig hordani.

17/F

2012. aug. 4. 12:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Felőlem játszhatod a sértődöttet nyugodtan, csak nincs semmi értelme...

Ha egyszer leírtál valamit az életedből, akkor számítanod kellett volna arra, hogy mások bele fognak szólni.

Támadni pedig hiába próbálsz, mert én nem siránkoztam, hogy nekem milyen rossz, és nem is akartam ilyesmiről írni, és az együttérzésedre sem számítottam. Vissza lehet nézni ellenőrzés céljából az összes választ.

A saját önzőségedet pedig nem kell másokra kivetíteni, de azért remélem, ki fogod nőni, és megtanulsz együttérezni másokkal, ill. átérezni mások helyzetét is. Például a szüleidét. Ha tényleg segítesz otthon, az rendben van, mert alap dolog. És pont ezért ez nem egyenlő a hálával, mivel ennyi idősen ez már teljesen jogosan elvárható. Nem a szüleid helyett csinálsz bármit is, hanem közös háztartásban éltek, így magadra is dolgozol, nem csak rájuk. És ők is dolgoznak rád, sőt, ők tartanak el.

Ezt a dolgot pedig meg kellett volna beszélnetek előre; gondolom, azért van most a balhé, mert ez nem történt meg. Szerintem anyukád egyszerűen csak félt téged, aggódik érted, a szavaiból nem érezni ellenségeskedést. És akárhogyan történt is, neked akkor is tisztelettel kellene beszélned róla; ezen nincs mit csűrni-csavarni, a Tiszteld apádat és anyádat parancsa a beszédre is vonatkozik.

Épp tegnap írt ki valaki egy kérdést a témában, ahogy látom, a válaszolók többsége nem engedné meg a kiskorú gyerekének ezt a hóbortot

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Tudom, hogy megint nem fog tetszeni, amit írtam; sajnálom, ez van.

Szerintem menj és beszélgess el ezekről a témákról egy pappal a templomban, ahova jártok; személyes kapcsolattal biztosan többre mész. Vagy akár mehettek együtt a szüleiddel is. :)

Minden jót. :)

2012. aug. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!