Van valami vallási jelentősége a fültágítónak?
úgy értem, hogy pl a római katolikus vallásban bűnnek számít ha valakinek fültágítója van?
csak mert anyám már hónapok óta ezen lovagol -.-'' hogy én milyen egy bűnös ember vagyok, hogy soha nem leszek sikeres az életben, mindenki utál meg mittomén xdd szegényt már sajnálom, annyi energiát belefektet abba hogy erről pofázzon nekem..
6 milis fültágítóm van. és nem tervezem életem végéig hordani.
17/F
Én pedig azért sajnálom szegény édesanyádat, mert ilyen gyökér stílusban beszélsz róla. Remélem, ha ez élőben is előfordul, akkor valaki egyszer majd jól szájon kap emiatt...
A fültágítónak pedig nincs vallási jelentősége, egyszerűen csak undorítóan néz ki.
Így van.
Szerintem sincs vallási jelentősége. Csak akkor helytelen hordani, ha bálványként imádod vagy pedig valami kitalált istenség tisztelete miatt viseled.
A véleményem most nem írom le, mert nem kérdezted. Ha akarod megosztom veled, de druva lesz.
Szia!
Nincs vallási jelentősége!
Egyébként nem vagy bűnös és nem utál mindenki!Aki e miatt utál,bármi másért is tudna utálni!
Kérdezd meg anyukádat,hogy mitől van bűnfüggése?!
Relatíve nincs vallási jelentősége.
Attól függ milyen irányból nézzük.
Ha a a Teremtő oldaláról, akkor máris nem az Ő tanítása mellett foglalsz állást tehát nem az ő kedve szerint tartod meg a tested egyes részét annak ami.
Az első hozzászólóhoz idézve az ősi négerek hordtak ilyet, tehát van némi vallási jelentése, hagyománya.
Emberileg meg nem vagyunk egyformák, de ez is a szabad szellemű gondolkodást támogatja: azaz azt csinálok amit akarok""
Persze magam is csatlakozom az előtte írókhoz, aki nem tartják szépnek és emberinek sem.
Olyan mintha a disznó orrába aranykarikát raknánk.
másodiknak: remélem egyszer átéled azt amit én és meg tudod milyen az, ha valami neked tetszik és egy hozzádtartozó folyamatosan köpköd rá és legszívesebben ott hagynád mert már marhára idegesít de nem teheted.
köszönöm a válaszokat.
Kérdező, miből gondolod, hogy én nem éltem át hasonló helyzetet? Vagy még annál is rosszabbakat? Nem ritkaság ám az ilyesmi a világban; sőt, te még összeteheted a két kezed, hogy csak ennyi problémád van.
Csak Magyarországon 24.000 gyerek él állami gondozásban, sokuk szörnyű körülmények között.
A családban élők közül közel 400.000 gyerek egyáltalán nem vagy alig kap enni otthon, tehát éhezik.
Sok gyereket rendszeresen bántalmaznak a szülei, sokat pedig olyan szinten elhanyagolnak, mint ha nem is lennének...
Ha pedig valóban olyan súlyosnak éreznéd a helyzetedet, hogy otthagynád emiatt anyukádat, akkor nem keresnél kifogásokat, hogy miért nem teheted. Ha tényleg akarnád, úgy lelépnél, mint a huzat. De így mégiscsak kényelmesebb neked, mint önálló életet élni, eltartani saját magadat, felelősséget vállalni a tetteidért...
Mielőtt a korodra hivatkozva magyarázkodni kezdenél: 17 és fél évesen költöztem el otthonról.
Hát gondold át egy kicsit. :)
onnan gondolom hogy valszeg nem élted meg azt amit én, mert ilyet írsz hogy valaki majd vágjon szájon ezért.
nem akarom kifejteni a családi életemet itt gyakorikérdéseken, de szerinem még ha nem is lenne okom, akkor sem tartja senki sértőnek ha névtelenül így beszélek anyámról:) (meg egyébként kajak nem értem hogy mi volt ebben annyira borzasztó... elmondtam, hogy mit mondott ő és a végén ennek hatására betettem egy kis flegmaságot, jelezve, hogy ez nekem hogy esik.)
Teljesen mindegy, hogy névtelenül vagy névvel ír valaki ilyen stílusban. Akárhogyan is esik neked édesanyád viselkedése, az nem jogosít fel arra, hogy tiszteletlen legyél vele szemben. Ez nem csak egy "kis flegmaság".
És úgy látom, nem értetted meg, amit legutóbb írtam. A családi életedet pedig nyugodtan kifejtheted, még mindig névtelenül. :D
Nem hiszem, hogy vadabb sztorit tudnál írni azoknál, amiket említettem. Ha gondolod, részletezhetem, milyen sorsa van az éhező vagy a rendszeresen bántalmazott gyerekeknek; az állami gondozottakról nem is beszélve...
Úgyhogy inkább azt javaslom, legyél hálás a szüleidnek azért, hogy - akármennyire nem is tökéletesen, de - eddig felneveltek, hogy családban élhetsz stb., stb. És ezt fejezd is ki a viselkedéseddel és a beszédeddel is. Mint leírtuk, a te jelen problémádnak nincs vallási jelentősége a katolikus vallás szempontjából sem. De a parancsolatnak viszont van: Tiszteld apádat és anyádat!
én tisztelem mind a kettőt, sőt rendszeresen is meghálálom, folyamatosan segítek ahogyan csak tudok, de folyton csak azt kell hallgatnom hogy "jaj ez a fültágító, kisfiam látom b*zi leszel de azért szeretni fogunk". szó szerint ilyeneket mond nekem a saját anyám.. most akkor nekem miért kéne különb módon beszélnem róla? holott én teljesen névtelenül írok róla, miközben ő több ember előtt alázott meg?
hát ne haragudjál nem érdekel mit éltél meg :DD konkrétan teszek rá. de ez nekem marhára rossz érzés hogy így viselkednek velem itthon. na törlöm a listából a kérdést és nem írok többet mert tudom te úgy se érted meg az én helyzetemet, csak a tieddel nyomulsz hogy neked milyen rossz... hát pórul jártál drága, ez van nem érdekel:D ugyanúgy ahogy a te a tied, úgy engem is az én szempontom érdekel nem másé.
majd akkor szólj rám, ha megütöm szüleimet vagy esetleg kaját dobok ki (az éhező, meg a verés alatt lévő gyerekekre gondolj).
ja egyébként még mindig semmi közöd az életemhez de tényleg, annyit kérdeztem van e vallási jelentősége a fültágítónak, meg is kaptam rá a választ te meg még mindig itt pattogsz.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!