Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a démonoktól akik zaklatnak?

Figyelt kérdés
4 évesen fogadtam be Jézust a szívembe 21 évesen megkeresztelkedtem de 4 éves korom óta zaklatnak megjelentek,hol lekötöznek ,hogy moccani sem bírok még a számat se tudom ki nyítni csak nehézségek árán tudom ki mondani ,hogy Jézus de akkor meg is szűnik.De míg odájig el jutok az borzalmas.Elég gyakran történik ilyen részletezni nem szertném ílyesztő nagyon.De mostanában a fejemben vannak csúnya káromló gondolatokat hallok a fejemben lehet ,hogy hülyén hanzik de nem bírom tovább megtagadtam Jézus nevében mindent ami ezt kíválthata volna ige segítségével is próbáltam megtörni 3 napig böjtöltem de nem ment ki.Ja ezek a gondolatok hangok csak akkor jönnek ha Istennel foglalkozom amúgy nem hallom csak ha imádkozom vagy ha olvasom a Bibliát vagy csak Istenre gondolk amugy nem.Eddig ezek a dolgok nem befolyásolták a Keresztény életem mert ige segítségével legyőztem őket.De ez a hang iszonyúan idegesít.
2012. aug. 3. 00:56
1 2
 11/15 Hazardteam ***** válasza:
király..
2012. aug. 3. 16:54
 12/15 Pietrosol ***** válasza:
44%

Azt a betyár mindenségit!

Itt kaphatsz segítséget: [link]

2012. aug. 3. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

A gondolataid az nem Te vagy.

Neked kell megfigyelned, irányítanod vagy megfékeznek a gondolataidat.

Ne hagyd hogy a gondolataid irányítsanak téged.

Kapcsold ki a gondolataidat jógázzál vagy sétálj a szabadban.

2012. aug. 3. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:

ELőször: démonok nem léteznek, a probléma forrása te magad vagy.

Másodszor: keress fel sürgősen egy szakembert.

2012. aug. 3. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ezek után neked kell eldöntened mit teszel.

Sajnos szomorúan olvasom, hogy egyesek szerint nincsenek démonok.

Ki kell hogy ábrándítsalak, sajnos vannak, és a fejedelmük szétosztotta a démonok között a földet, mivel sátán és a démonai a levettetés után már nem járhatnak be a szentek szentjébe.

Jelenleg itt tombolják ki magukat, mint látható is.

Az ember pedig valóban tökéletlen, de az emberi rosszindulat, nincs egyenes arányban az elkövetett gonosz tettel, mivel ez a láthatatlan gonosz erővel rendelkező nagyon is befolyása alatt tudja tartani a gyenge akaratúakat, főleg azokat akik nem ismerik el és nem is tudják annak ellen szerét.

Csak egy világi filmből jutott eszembe ez a kifejezés amit Obi van Kenobi mondott:

Az erőnek nagy hatalma van a gyenge akaratúakon,

befolyásolható!!!!

2012. aug. 4. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!