Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak ateisták! Ti mennyire...

Csak ateisták! Ti mennyire meritek/szoktátok hangoztatni a vallásotokat?

Figyelt kérdés
Vagy milyen helyeken? Csak mert most megyek egy új suliba, (Ausztria - szóval elég szenteskedők a tanárok.) és ha megkérdezik ,hogy mi a vallásom mit mondjak? El akarom mondani mert nem szégyenlem (Másoknak simán megmondom, elvégre ez van...), de nem akarom ,hogy kiszúrjanak maguknak.:S Köszi.

2012. aug. 2. 20:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, te sem értetted annyira...:/ Engem nem szokott érdekelni ha valami nem tetszik az embereknek rajtam és azért baszogatnak, de ezek a tanárok.:S És az mégis csak más mert lehúzzák az átlagom.-.-
2012. aug. 3. 19:20
 22/23 anonim válasza:
Hát én nem hangoztatom nagyon... a barátaim tudják rólam meg a családom is. hamegkérdzeik tőlem egy templomban akkor mgmondom...
2012. nov. 2. 10:56
 23/23 anonim válasza:
Az ateizmus nem vallás. És még csak nem is a vallásosság hiánya. Értelmes embernek nincs ilyen segédeszközre szüksége. Lehet hogy a hívő boldogabb az ő hitében, de én maradok inkább normális.
2013. jan. 26. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!