Olvassák az emberek az Istenről szóló blogokat?
A naplóírás már sokkal jobb ötlet! :) Én is írok naplót, amelybe lejegyzem mind a gondolataimat, mind a családommal és velem történő dolgokat, egyszóval minden olyasmit, ami az utókor vagy a gyermekeim számára hasznos, fontos vagy tanulságos lehet.
Ha linkelsz blogot és szeretnéd, olykor elolvashatom azt is (bár azt nem ígérem, hogy rendszeres olvasód leszek, mert annyi időm nincs), de a napló sokkal jobb ötlet. Az egy nagyon jó ötlet.
Kedves Kérdező!
Szeretettel bátorítalak a blogírásra, van sok jó, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne még több. Az embereket érdekli, főleg ha jó témákról jó stílusban írsz. Íme három, ezek a kedvenceim:
www.ujragondolo.blog.com
wwww.reposzt.hu
Egyébként nem feltétlenül kötődnek a blogok szektákhoz. Az elsőt egy reformáutus lelkész vezeti, a második egy ref lelkész személyes blogja, a harmadik pedig református értelmiségiek blogja.
Sok sikert, ha megszületett, linkeld ide, őszintén érdekel!
Köszönöm a linket, megnéztem, több bejegyzést elolvastam. Én annyira nem érzem az újragondolóval való rokonságot, viszont - különösen is két dolog miatt - nagyon értékesnek tartom:
1. Közérthető módon írsz, úgy, hogy azt a nem hívő emberek is érthetik.
2. Ezzel együtt nem írsz tévtanításokat - ez tudom, h alap lenne, de sok blogon lelkes, de elrugaszkodott cikkek olvashatók.
Szóval, csak így tovább, és szerintem reklámozd is nyugodtan, ha ide belinkeled, emiatt sztem egy normális moderátor nem fogja letiltani.
Szeretettel:
egy református lelkipásztor
Köszönöm, Tiszteletes Úr!
Az egyszerűségre szándékosan törekedtem, tévtanításokat pedig azért nem talált benne, mert jómagam is református vagyok. Csak ezt azért nem hangoztatom, mert bennünket mindenki olyan langyos keresztyéneknek hisz. Pont a héten olvastam erről itt egy témát,a kérdező egy az egybe megkérdőjelezte, hogy reformátusok is lehetnek megtért emberek.
Mégegyszer köszönöm. Áldást, békességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!