Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olvassák az emberek az Istenrő...

Olvassák az emberek az Istenről szóló blogokat?

Figyelt kérdés
Tehát, ha készítek egy ilyet találnék-e érdeklődőt? Vagy van már belőle ezerszám?
2012. aug. 2. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég sok van ezekből a blogokból, de a legtöbb elég kihalt, ami pedig nem, az vagy szektát terjeszt, vagy hazugságokat, sokat félbehagytak pár bejegyzés után, ezért ha elkezdenél írni egy ilyet, küldd maj del a linket, szívesen olvasnám.
2012. aug. 2. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:

A naplóírás már sokkal jobb ötlet! :) Én is írok naplót, amelybe lejegyzem mind a gondolataimat, mind a családommal és velem történő dolgokat, egyszóval minden olyasmit, ami az utókor vagy a gyermekeim számára hasznos, fontos vagy tanulságos lehet.

Ha linkelsz blogot és szeretnéd, olykor elolvashatom azt is (bár azt nem ígérem, hogy rendszeres olvasód leszek, mert annyi időm nincs), de a napló sokkal jobb ötlet. Az egy nagyon jó ötlet.

2012. aug. 2. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szeretettel bátorítalak a blogírásra, van sok jó, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne még több. Az embereket érdekli, főleg ha jó témákról jó stílusban írsz. Íme három, ezek a kedvenceim:

www.ujragondolo.blog.com

[link]

wwww.reposzt.hu

Egyébként nem feltétlenül kötődnek a blogok szektákhoz. Az elsőt egy reformáutus lelkész vezeti, a második egy ref lelkész személyes blogja, a harmadik pedig református értelmiségiek blogja.

Sok sikert, ha megszületett, linkeld ide, őszintén érdekel!

2012. aug. 4. 12:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Azért válaszolok azonnal, mert megnéztem az ajánlott blogokat, és -bár sohasem jártam ott-az én blogom mondanivalója kísértetiesen hasonlít az Újragondoló stílusához,( fiataloknak, felekezeti álláspont-nélkül, de keresztyén alapokkal) s mielőtt plágiummal vádolna meg bárki, be kell vallanom, hogy a blogom már lassan egy hete szerkesztés alatt áll, és én most inkább lemondok arról, hogy csinosítgassam, mielőtt megmutatom, inkább privátban most azonnal elküldöm neked a linket (azért így, nehogy önreklámozás miatt töröljék a kommentem). Az én blogom még elég kezdetleges, de remélem megértettél, miért tartom fontosnak, hogy ne egy hét múlva küldjem a linket.
2012. aug. 4. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm a linket, megnéztem, több bejegyzést elolvastam. Én annyira nem érzem az újragondolóval való rokonságot, viszont - különösen is két dolog miatt - nagyon értékesnek tartom:

1. Közérthető módon írsz, úgy, hogy azt a nem hívő emberek is érthetik.

2. Ezzel együtt nem írsz tévtanításokat - ez tudom, h alap lenne, de sok blogon lelkes, de elrugaszkodott cikkek olvashatók.

Szóval, csak így tovább, és szerintem reklámozd is nyugodtan, ha ide belinkeled, emiatt sztem egy normális moderátor nem fogja letiltani.

Szeretettel:

egy református lelkipásztor

2012. aug. 4. 14:41
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Tiszteletes Úr!

Az egyszerűségre szándékosan törekedtem, tévtanításokat pedig azért nem talált benne, mert jómagam is református vagyok. Csak ezt azért nem hangoztatom, mert bennünket mindenki olyan langyos keresztyéneknek hisz. Pont a héten olvastam erről itt egy témát,a kérdező egy az egybe megkérdőjelezte, hogy reformátusok is lehetnek megtért emberek.

Mégegyszer köszönöm. Áldást, békességet!

2012. aug. 4. 17:33
 17/17 anonim válasza:
Tudom, hogy a kérdés írása óta eltelt egy kis idő, de ha még vezeted a blogot kérlek küld el a linket.
2014. márc. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!