Miért nem ír senki egy olyan jó témát?
Hiányzanak a vallási témák amik feldobtak itt együtt minket.
jó kis beszélgetések, hol vannak a kérédések gyerekek.
Kérdező, ne csináld már... Bújj elő, és határozd meg pontosabban, mire gondoltál. Vagy dobj fel egy témát, amiről lehet veszekedésmentesen beszélgetni. De tényleg: ha minden eddigi és további résztvevő fejvesztés terhe mellett megígéri, hogy nem fog balhézni, vagy legfeljebb csak enyhén húzza fel a többieket, akkor szerintem teljesen jól kijönnénk egymással. :)
Vagy mutasd meg, melyik kérdések iránt támadt nosztalgiád. :)
Vagy összeszedhetnénk néhány régebbi kérdést; én például tudok egy vicceset, meg néhány zenéset. Azzal elszórakozhatsz egy ideig. Kéred? :)
Esetleg az 1. válaszoló által említett viráglocsolós kérdést? Az nem volt annyira borzasztó, legalábbis ha poénosan fogjuk fel... :P
Az 5. válaszoló kérdéseire pedig én lennék kíváncsi. :D
[Ne szívd mellre, 5-öske, majd megszokod a pályát. :) ]
A 6. válaszoló is említett valami érdekességet; szívesen megnézném az öreg rókák mellett az újonnan felbukkant csodabogarakat is. :D
Ááá, és itt van Kék Manó, akinek amilyen aranyos a nickje, olyan kis provokatív a stílusa... :P
Volt régen egy rajzfilmsorozat, a címére nem emlékszem; mindenféle színű hajú manófélék voltak a szereplők. Nekem annyira tetszett a sötétkék, hogy komolyan fontolóra vettem, hogy be fogom festeni a hajam... :D
De lehet, hogy ő egy csúnya kék manóról nevezte el magát... :(
Tessék, Kék Manó, az én képem sokkal viccesebb, mint a tiéd. :D
Egy kérdést pedig megmutatok most rögtön, nagyon jó képeket lehet nézegetni a megadott linken:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Szép napot mindenkinek. :)
Valamelyik keleti vallás szerint a földet a komplett élővilággal egy égi kacsa tojta:) gondolom akkor a tyúkokat is a tojásaikkal együtt:DDD
Komolyra fordítva: azért nincsenek jó kérdések, mert az emberek kezdik belátni, hogy a net és az ilyen oldalak nem arra lettek kitalálva, hogy komolyabb vallási témákat pedzegessenek. Ahhoz inkább személyes kontaktus kell. bizonyos dolgokat nem lehet a net fapados szintjére lesilányítani és ezek egyike a vallás és legfőképp a hit. Engem leginkább az ál kérdések idegesítenek, egyrészt, mert álszentek, másrészt, mert már olvasásukkor is tudom, hogy a kérdező, csak pár cimborájával akar "válaszolgatni" vagy nekik tette fel a "kérdést" abban a reményben, hogy hátha oda téved valami full tapasztalatlan, vagy bibliában járatlan ember akit el lehet kápráztatni 80 ige random bemásolásával. Olyan ez, mint mikor régen a blahán "pirosoztak" ("itt a piros, hol a piros" nevű lehúzáson alapuló "játék") Állt a pasas a kartondobozokból épített "asztal" mögött és pár haverjával oltogatták oda vissza egmást, mintha nem ismernék egymást és úgy tettek, mintha az "asztal" innenső oldalán álló figurák is "játékosok" lennének csak. Persze egészen addig látványosan "nyertek" míg be nem toppant az első kívülálló, aki bekapta a horgot. Na az ilyen kérdések TÖMEGEI láttán én is sokszor úgy érzem, hogy írjon ide a franc, inkább törlöm magam és elmegyek beszélgetni személyesen, vagy csinálok bármi mást, elvégre szép az idő, nyár van, süt a nap és hideg a sör!:D
03:42-es
A tyúk! Mert ha tojás lett volna előbb, arra mi ült volna rá? A tyúkot meg természetesen Isten teremtette.
Egy kicsit bővebben és konkrétabban mire? Ez így nem túl informatív... Máskor is mindent harapófogóval kell kihúzni belőled? :DDD
Ha meg már itt vagyok, akkor mutatok két poénos videót:
Mommy Rhapsody
Christian Comedian Anita Renfroe - Before I Eat
Szerintem ezeket az ateisták is lájkolni fogják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!