Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézussal álmodtam este ateista...

Jézussal álmodtam este ateista létemre. Megmagyarázná nekem valaki, jelent e valamit (álom lent)?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy gyermekkoromban foglalkoztam utoljára Jézussal, akkor olvastam róla és akkor gondolkodtam el a történetein, azóta csak ritnán elvétve találkozom a nevével mondjuk olvasás vagy beszélgetés közben de elsiklok felette. Tehát nem folalkozom vele. Ma este mégis fura álmom volt...mivel a színigazat akarom írni, így előre szeretném megkérni a kedves hívőket, ne háborodjanak fel és ne higyják, hogy provokáló vagy kamukérdés akar lenni, mert tényleg ezt álmodtam:

Álmomban elmentem a sírbolthoz, ahol halála után három napig feküdt. Bementem a sírboltba és ott láttam Jézus holttestét, de semmi nyoma nem volt annak a testén, hogy ő már halott, olyan volt, mintha csak aludna. És furcsa módon nem barna volt a haja és a szakálla, mint a filmekben, hanem inkább szőke. Akkor felébredt, nem mondott nekem semmit, csak odajött hozzám és félreérthetetlen jeleked adott arról, hogy szeretkezni akar velem. Ami meg is történt. Ez után váltott a kép, egy hatalmas, sokszintes régimódi hajón voltunk, tele legénységgel,emberekkel. Ő volt a kapitánya. A legénység zúgolódott, hogy nincs élelem meg ilyesmi, akkor kikötöttünk egy szigeten, ahol bőségesen termett mindenféle jó, és ettünk, meg dorbézoltak a férfiak. Jézus végig úgy viselkedett velem, mintha a szerelme lennék, az élete párja. Még színházba is elvitt...bár nem tudom, hogy kerültünk a tengerről a színházba. Igazából az egész álmot nem értem....van, aki meg tudja nekem magyarázni?

2009. júl. 17. 13:23
1 2
 11/11 blanka83 válasza:
fogalmam sincs ,hogy olvasod e még ezt.számomra , azt jelenti amit leírtál, hogy te is ugyanannyira szereted jézust mint én.Nem tudom ki ő, mi ő, hol volt.mit csinált,, de néha ugy érzem, hogy senki -soha nem volt annyira fontosabb mint ő.Nem vagyok hívó, templomba sem járok...egyszerűen csak itt van a szívemben, lefekszem és érzem hogy itt ragyog, közelebb érzem mint bárkit, vagy bármi mást...
2011. jan. 19. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!