Katolikusok! Mondanátok könyveket, amiket olyanoknak javasoltok mint én?
Szia!
Picit mélyebb és nehezebb Garadnay Balázs: A keskeny út öröme és járhatósága c. könyv, de még bőven érthető szinten van. Nem tudom, most mennyire lehet kapni, ha máshol nem, akkor a Szent István Kiadó központi boltjában van.
Ezen túl ajánlom Jálics Ferenc bármelyik könyvét.
A katekizmus kompendiumát ismered? Mindenekelőtt ezt ajánlom, ha még nem olvastad. Ez is létezik könyvformátumban, de online itt is megvan: [link]
Honlapokat szeretnék még ajánlani: [link]
Van még egy könyv, aminek most nem jut eszembe a címe sem meg a szerzője sem, de ki fogom deríteni... Azt nagyon javasolnám.
Mégegy: [link]
Ha nem elég az anyag ;), írok még blogokat is. :) De előbb barátkozz ezekkel, ha még nem ismered őket és tudsz képernyőről olvasni, mert ezek a legátfogóbbak, legáltalánosabbak.
Kedves kérdező.Végtelenül megdöbbent, hogy az előttem írók eggyikének sem jutott eszébe, hogy javasolják a Szent Bibliát.Pedig ha azt olvasod, különosen az Új Szövetséget: Máté evangéliumától a Jelenések könyvéig, mindent megkapsz ahhoz, hogy igazi keresztényi életet élhess.A többi könyvekkel csak összezavarodsz, és fárasztod magad.Nem jó semmire.
Lapozd naponta a Szent Bibliát, olvass el minden nap egy-két fejezetet, és jól gondold át az olvasottakat.Kb.fél év elteltével többet fogsz tudni Jézusról, az életútjáról,arról, hogy hogyan követheted az ő példáját, mint azok, akik javasolták azt a sok különféle könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!