Kedves Tanúk! Vajon mi történne akkor, ha kiderülne, hogy X nevezetű bolygón intelligens értelmes életet találtak? Vajon nekik is örök életet adna Isten?
Nem
Most jelenleg a biblia szerint kell élnünk és "táplálkoznunk."
Az új tekercsek pedig azt jelenti, hogy akik túl élik Armageddont, az az isten haragnapját, mert méltónak találtattak, azoknak már nem kell többé a biblia szerint élni mert ez a korszak lezárult,Jézus váltsága miatt megmenekültek azok akik erre jogosultaknak találtattak az életre méltó embereknek más útmutatás lesz leíratva.Mert meg kezdődik az a bizonyos ezer év Krisztus uralma alatt.
# 22/23:itt szerintem magát a Jelenések könyvének a megváltoztathatatlanságát érti,tehát nem szabad sem infókat hozzátenni,sem kivenni.
Nem romolhat meg a szövege,ha értitek,mire gondolok.
bocs ide akartam:A kérdező kommentje:
# 22/23:itt szerintem magát a Jelenések könyvének a megváltoztathatatlanságát érti,tehát nem szabad sem infókat hozzátenni,sem kivenni.
Nem romolhat meg a szövege,ha értitek,mire gondolok.
Így van.
Szia Kérdező!
Ha elengedjük a bolygót és csak a földön kívüli intelligens életnél maradunk, akkor elég ha az angyalokra, illetve a bukott angyalokra /démonokra/ gondolsz.
Nekik nem volt szükségük Jézus áldozatára és most sincsen szükségük rá.
Az első válasz csodálatos és igaz válasz, mégis csak 0%-ot kap.
Döbbenet számomra az ember (hogy hová tud süllyedni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!