Mit tegyek ha a főnököm szcientológia tanokkal zaklat?
Csak a felmondás maradt? Vagy létezik valamiféle "jogsegély"?
Szeretem a munkám, de a Hubbard-féle agymenéseket már nem bírom...
Én úgy gondolom, hogy az a legjobb, ha a kérdező elmegy onnan.
De kérdezte, hogy van-e más lehetőség.
Ezért írtam, hogy nem nagyon. De próbáljon meg beszélni a főnökkel és ne csicskuljon be neki.
Hátha picit jobban meg fogják érteni egymás lelkét. Ha fanatikus és elmebeteg a főnök, akkor viszont nem sok esély van. Az is kérdés, hogy a kérdezőnek mi a szerepe a cégnél és emnnyire van rá szükség. Akár még valami főnöki posztot is kaphatna, ha bebzioyítja, hogy neki igaza van. Ehhez viszont kommunikálni kell. Mivel nem én vagy a kérdező, nem ismerem a helyzetet, ötletet nem nagyon tudok adni. Csak annyit, hogy kommunikáljon. Próbálja meg meggyőzni észérvekkel a főnököt, hogy hülyeséget csinál. Ha nem sikerül, akkor menni kell, mert mindenki hülye lesz. Ennyi. Nem hiszem, hogy jó úgy dolgozni, hogy a főnök zsarol. De tegyük fel, nincs joga ehhez! Jó, ha gyűlöl a saját főnököd? Szorongva kell dolgozni? Esetleg munka után felbérel valakit zaklatni?
1. lehetsőég, csicskás leszel.
2. Elmész onnan.
3. Meggyőzöd a főnököt.
4. Elnyomod a céget.
Melyik tetszik?
Így van, diktafon mindig legyen nálad:)
Ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!