Mit tegyek hogy legyozzem a magiat?
Figyelt kérdés
Mar vagy ezerszer ellent mondtam a magianak Jezus neveben de mindig megkisert a Satan.Nagyon erdekel a magia de tudom hogy az Isten elleni bun szoval elvetem,de mindig jon az a kisertes,ami arra osztonoz hogy tanuljam az okkultizmust.A netrol szoktam irkalni a magiaval kapcsolatos dolgokat,de altalaban Istenre gondolok es kidobom az egeszet.De holnap megint elkezdtem irni es gyakorolni.Lehet,hogy most hulyenek hisztek,de ma mikozben irtam beugrott hirtelen wgy kep a fejembe ahogy Krisztust eppen keresztrefeszitik miattam,Satan meg nevet rajta,es en ekkor idegess lettem,nagy haragot ereztem Satan irant,hogy el akar tavolitani.Istentol,ea fogtam,kereszteket rajzoltam a fuzetembe,meg olyanokat irtam,hogy nem alhatsz Isten es kozem!Valamelyik este mikor fekudtem le aludni,olyan hangokat hallottam a fejembe,mintha Isten.es Satan vitatkoznanak a lelkemert.Ez nem olyan volt mikor tudod hogy te beszelsz a fejedben,hanem csak ugy.jottek a szavak a fejembe.Kezdek begolyozni vagy mi van velem?2012. júl. 27. 03:47
21/24 anonim 

válasza:

Igazi keresztény szellem uralkodik köztetek:)
Segíteni kéne nem vitatkozni.
8-as vagyok
Sokan írtak azonos dolgokat, tehát vallástól függetlenül tedd meg azt amit írtunk.
Ima
biblia olvasása
annak tanulása, és az azon való elmélkedés, rendszeresen, imában további segítséget kérhetsz, hogy a szolgáit küldje el hozzád.
22/24 anonim 

válasza:

Ha már úgy érzed, hogy kezded elveszteni a józan eszedet, akkor menj pszichológushoz, és keress fel egy papot is.
23/24 anonim 

válasza:

Minden alkalommal, amikor a legkisebb késztetést is érzed arra, hogy a mágiával foglalkozzál, rögtön imádkozz! A saját szavaiddal kérd az Urat, hogy adjon elég erőt ahhoz, hogy ellen tudj állni a kísértésnek. Minél többször imádkozz, és mindig a saját szavaiddal. Oszd meg a problémáidat az Úrral, és mindig adj is hálát neki a segítségéért és más áldásaiért.
24/24 anonim 

válasza:

kettéhasított lény vagy
ha nem vigyázol, megőrülhetsz
isten majd veled lesz a zárt osztályon
az értelmet keresd, a színaranyat és ez a sok baromság távozik tőled
(az energiapazarló tevékenységek)
ha majd nem leszel kívülről irányított lény, minden jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!