Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek hogy legyozzem a...

Mit tegyek hogy legyozzem a magiat?

Figyelt kérdés
Mar vagy ezerszer ellent mondtam a magianak Jezus neveben de mindig megkisert a Satan.Nagyon erdekel a magia de tudom hogy az Isten elleni bun szoval elvetem,de mindig jon az a kisertes,ami arra osztonoz hogy tanuljam az okkultizmust.A netrol szoktam irkalni a magiaval kapcsolatos dolgokat,de altalaban Istenre gondolok es kidobom az egeszet.De holnap megint elkezdtem irni es gyakorolni.Lehet,hogy most hulyenek hisztek,de ma mikozben irtam beugrott hirtelen wgy kep a fejembe ahogy Krisztust eppen keresztrefeszitik miattam,Satan meg nevet rajta,es en ekkor idegess lettem,nagy haragot ereztem Satan irant,hogy el akar tavolitani.Istentol,ea fogtam,kereszteket rajzoltam a fuzetembe,meg olyanokat irtam,hogy nem alhatsz Isten es kozem!Valamelyik este mikor fekudtem le aludni,olyan hangokat hallottam a fejembe,mintha Isten.es Satan vitatkoznanak a lelkemert.Ez nem olyan volt mikor tudod hogy te beszelsz a fejedben,hanem csak ugy.jottek a szavak a fejembe.Kezdek begolyozni vagy mi van velem?
2012. júl. 27. 03:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem a sátán, de még csak nem is Isten, szimplán elmeháborodott vagy. Saját érdekedben keress fel egy szakorvost, mielőtt súlyosbodik. Nem viccelek.
2012. júl. 27. 05:21
 2/24 anonim ***** válasza:
56%
Egyetértek az 5:21-es válaszolóval. Menj orvoshoz!
2012. júl. 27. 05:47
 3/24 Hazardteam ***** válasza:
Ameddig azt hiszed, hogy a mágiában bármi jó lehet, ameddig nem undorodsz meg tőle és nem jössz rá milyen szintű izzó gonosz van mögötte, ami azelpusztításodra tör, addig vonzani is fog. Az okkultizmusra fogékony embereknek ez az egész olyan, mint a drog, miközben ártalmatlannak tűnik. Te nem ismered az igazi gonoszt. Ha ismernéd, nem hogy leállnál vele bratyizni, hanem úgy rugdosnád ki az életedből, hogy közben majdnem elhánynád magad attól, hogy hozzá kell érned. Amint látod, ill. írtad, az első "baromikedves" hatások már be is futottak. Ha így folytatod és nem teszel valami hathatósat, borítékolható, hogy véged. Hál'Istennek van megoldás. De ez olyan, mint a dohányzás. Ameddig nem érted meg, hogy tönkretesz és káros, addig édesget és húzod, halasztod. Nem ráérünk? a dohányzásról is leszokik egy idő itán mindenki. Előbb, vagy utóbb mindenki leszokik. Ha más nem, mielőtt elhantolják. Az okkultizmus sokkal károsabb és halálosabb, mint a dohányzás. És közben szépen lassan megőrülsz, még "élvezni" sem tudod menet közben, mint a dohányosok. Megmérgezi a napjaidat és lassan ölő méregként felemészti AZT, aki TE vagy. "tudom hogy az Isten elleni bun szoval elvetem" Tudod a fenéket. Valami fogalmakat tudsz, frázisokat. Vedd a fáradságot és járj utána MIÉRT bűn és mitől káros! Vagy véged..
2012. júl. 27. 06:17
 4/24 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Mik azok a mágikus dolgok,amelyek a Teremtő és közted állnak?

2012. júl. 27. 06:57
 5/24 A kérdező kommentje:
Itolso elottinek irnam,hogy nagyon is tudok rola,olvastam mar sokat e temaban.Utolso elottinek pedig azt uzenem,hogy ezek lennenek:parajelensegek,mint a telekinezis,ritualek,szoval ilyen alltalanos magikus praktikak.Ja,es az.elso ket valasxolonak,akikrol feltetelezem ateistak,baromira kedvesel vagytok,csak az a baj veletek,hogy ti nem tudtok felfogni egy olyan dolgot,ami a ti agyszinteteknek magas.
2012. júl. 27. 07:24
 6/24 Pietrosol ***** válasza:
0%

Te magad milyen hasznát,esetleg veszélyét látod ezeknek a dolgoknak?

Ha csak játszol,se haszna,se veszélye,se értelme!

Lelkiismeret furdalást,pedig magadnak csináltál,mert bűnként lőttél be egy olyan dolgot,ami egyszerűen csak értelmetlen!

Ha érdekel a téma foglalkozz reikivel,pránanádival,agykontrollal.Ezek gyógyító mechanizmusok,semmi ártó gonoszság nincs bennük!Ráadásul jó irányba kötik le az energiáidat!

2012. júl. 27. 07:42
 7/24 anonim ***** válasza:

"Ez nem a sátán, de még csak nem is Isten, szimplán elmeháborodott vagy."

Tehát Isten meg a Sátán valóság, de a mágia már nem?

2012. júl. 27. 07:50
 8/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Nagyon kemény dolgok ezek, mert Sátán ragaszkodó természetű

Ezért ahhoz, hogy a mágiát, és a spiritiszta dolgokból kikerülj, meg kell szabadulnod, minden olyan tárgytól ami ehhez fűződik.

Ez után rendszeresen imádkozz, és kérd Jézus nevében, hogy segítsen minden olyan gondolatoktól megszabadulni, amivel eddig foglalkoztál,ezzel kapcsolatban.

Javaslom hogy ennek érdekében rendszeresen olvasd, sőt tanulmányozd isten szavát, hogy az elméd ezekkel a tiszta dolgokkal legyen tele, hogy ne tudjon újra beférkőzni az elmédbe ezek a haszontalan dolgok.

Sőt kérd, hogy a teremtő szolgái keressenek fel téged, további segítség nyújtásért, ami nem kerül sem pénzbe, sem elkötelezettségbe.

2012. júl. 27. 08:09
 9/24 anonim ***** válasza:

Bocs, megkérdezhetem, milyen vallású vagy? Általános dolgokat én is írhatnék, az mindenképp nagyon fontos, hogy imádkozz sokat és kérd az Urat, hogy Jézus vére borítson be, tisztítson meg, óvjon és védelmezzen minden gonosz befolyás ellen, és a Szentlélek irányítson Téged.

Ha megírod a vallásod, célirányosabban is talán tudok mit írni.

2012. júl. 27. 11:01
 10/24 anonim ***** válasza:

Túlságosan belebonyolódtál ebbe az egészbe.Nem akarlak megbántani,de mint láthatod,ennek az a következménye,hogy az elméd megháborodott kissé....

Írod,hogy kereszteket rajzoltál a füzetedbe,meg egy szöveget a Sátán ellen.Nos,a saját gondolkodásod az,ami eltávolít Istentől,mert a hírhedt Sátánnal való hadakozásod közben nem találod a belső nyugalmadat,az elméd pedig folyamatosan gyártja a rémképeket,amiket valójában te kreáltál magadnak.A saját hiteddel,túlbuzgóságoddal hozod létre a belső világodat.Vedd észre,hogy mi folyik itt,és ne félj.

2012. júl. 27. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!