Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek hogy legyozzem a...

Mit tegyek hogy legyozzem a magiat?

Figyelt kérdés
Mar vagy ezerszer ellent mondtam a magianak Jezus neveben de mindig megkisert a Satan.Nagyon erdekel a magia de tudom hogy az Isten elleni bun szoval elvetem,de mindig jon az a kisertes,ami arra osztonoz hogy tanuljam az okkultizmust.A netrol szoktam irkalni a magiaval kapcsolatos dolgokat,de altalaban Istenre gondolok es kidobom az egeszet.De holnap megint elkezdtem irni es gyakorolni.Lehet,hogy most hulyenek hisztek,de ma mikozben irtam beugrott hirtelen wgy kep a fejembe ahogy Krisztust eppen keresztrefeszitik miattam,Satan meg nevet rajta,es en ekkor idegess lettem,nagy haragot ereztem Satan irant,hogy el akar tavolitani.Istentol,ea fogtam,kereszteket rajzoltam a fuzetembe,meg olyanokat irtam,hogy nem alhatsz Isten es kozem!Valamelyik este mikor fekudtem le aludni,olyan hangokat hallottam a fejembe,mintha Isten.es Satan vitatkoznanak a lelkemert.Ez nem olyan volt mikor tudod hogy te beszelsz a fejedben,hanem csak ugy.jottek a szavak a fejembe.Kezdek begolyozni vagy mi van velem?
2012. júl. 27. 03:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kicsit bővebben leírhatnád, hogy miért izgat fel a mágia és a különböző okkult dolgok?

Értél már el ezekkel bármit valaha, ami használt?

Nem hiszem, hogy abban van valami rossz, hogy téged érdekelnek a titokzatos, esetleg ősi dolgok. De komolyan gondolok ezek használtatát?

Sötétségre, pusztulásra, bosszúra vágysz?

Mert Isten nevében és a tudománnyal is lehet gyógyítani és mindkettőnek több értelme van, mint szellemeknek morogni latinul.

Én azt ajánlom, hogy konvertáld át az érzéseid vagy irányítsd át őket.

A sötét dolgok izgatnak jobban pl. gyertya, varázslás, szellemek, ezek az ezo baromságok, hogy horoszkó és jóslás vagy pedig a gondolatolvasás, befolyásolás.

Esetleg Istent szeretnél játszani, hatalmat szeretnél?

Derítsd ki, hogy mi a motiváció, gondold végig, hogy van-e értelme és megéri-e.

Szerintem nem. Vagy te ezek nélkül elég jól. Ha bajod van, kérd inkább Istent.

További szép napot:)

u.i.

Milyen zenéket hallgatsz?

2012. júl. 27. 11:43
 12/24 anonim ***** válasza:

Áldás és békesség neked, az úr legyen veled:)

(nem vagy elmebeteg, de ne rágodj nagyon sokat azon, hogy téged befolyásolni akar a gonosz. Egyszerűen csinálj mást).

2012. júl. 27. 11:47
 13/24 Hazardteam ***** válasza:
Naggyonszéép
2012. júl. 27. 12:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Első kettő egy felelőtlen primitív gondolkodásuak. Nem foglalkoztok a dologgal hanem lehülyétek másokat és ha igaz akkor a kérdező meg szenved segítség nélkül. Az ilyenektől felfordul a gyomrom.

Kérdező ha Sátán közel van hozzád akkor mégjobban közeledj Istenhez. Te biztos jobban tudod hogyan tudsz közelebb jutni hozzá. Ne engedj a kísértéseknek. Távolodj el ami Sátánnak köze van hozzá. És ne nyiss kaput másvilág felé, mert ha nem tudod bezárni akkor gáz van. Felejsd el a mágiát!

2012. júl. 27. 12:52
 15/24 anonim ***** válasza:
lehülyéztek* másokat
2012. júl. 27. 12:53
 16/24 Hazardteam ***** válasza:
23%
Annyira nem hülyék szerintem. Némelyik hozzászólónál sokkal reálisabban látják a helyzetet. A stílustól függetlenül az igazságtartalma még megmarad a mondanivalójuknak, csak ahhoz ki kellene mosni a vallásos csipát a szemekből.
2012. júl. 27. 12:57
 17/24 anonim ***** válasza:
A kérdező segítséget kért és nem hogy hülyének nézzék. Az ember itt írja le magát mikor semmire se képes csak hülyének nézni a másikat. Te milyennek is jellemeznél engem, ha lehülyéznélek? Hisz azonnal is írtál mire az első két váloszolott leírtam. Hát talán egálban vagyunk! Először a saját szemedet tisztisd ki mielőtt másikat piszkálod.
2012. júl. 27. 13:05
 18/24 Hazardteam ***** válasza:
Óó az agresszív kismalac megszólalt:) Nem hülyézték le, csak Te tipikusan abba a 80%-ba tartozol a magyar lakosságból, akikről tanítanak az orvosin is, akik azt hiszik, pszichológushoz-pszichiáterhez "csaka hölyékjárnaak". Egyébként meg ne nagyon támadj, főleg ok nélkül, én nagyobbat harapok higgy nekem:)
2012. júl. 27. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Képmutatót akartam írni rád, de a bamba jobban illik rád. Oh csak fogsz ismét írni, ugye?
2012. júl. 27. 13:24
 20/24 Hazardteam ***** válasza:
:))
2012. júl. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!