Igaz hogy Jézus saját maga előtt született?
Jézus Kr.e 4-el született.
Tehát J. saját maga előtt született 4-el? :O
"...Ezek szerint a tudósok valószínüstik ,hogy Jézus Krisztus volt az első hipster."
most olvastam, elég durva.
"Ugye nem hiszed hogy a tudósok olyan semmis dologgal mint a vallás foglalkoznának!"
Kivéve a BRIT tudósok. Ha bármilyen fsszsággal kell foglalkozni, mindig brit tudósok kutatják, nem figyeltétek még meg?
7 Betlehemben születik meg. Mikeás próféta ezt írta: „te, ó, Betlehem Efrata, aki túl kicsiny vagy ahhoz, hogy Júda ezrei közé számláltass, belőled származik nekem, aki uralkodó lesz Izraelen, akinek származása ősidőkbe, időtlen idők napjaiba nyúlik vissza” (Mik 5:2). A Messiásnak a júdeai Betlehem városában kellett megszületnie, melyet minden valószínűség szerint korábban Efratának hívtak. Jóllehet Mária, Jézus anyja, és József, a nevelőapja mindketten Názáretben laktak, egy római népszámlálási rendelet miatt el kellett utazniuk Betlehembe, ahol i. e. 2-ben megszületett Jézus
Nulla év pedig nincs.
jó a tudósos dolgot csak én találtam ki :DD
feltűnő lehetett a rossz helyesírás miatt, de ezek után jézus akkor is a "1th hipster"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!