Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Budapesti, kedves, barátságos,...

Budapesti, kedves, barátságos, fiatalos (vagy fiatal) papot keresek. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Római katolikus keresztény vallású vagyok, most költöztem a fővárosba. Szeretnék olyan templomba járni, ahol egy közvetlen, kedves, beszélgetős paphoz járhatnék, akivel az ember nyíltan őszinte lehet, és tényleg segíteni szeret az embereknek (sajnos a régi pap, akit szerettem már nincs közöttünk, az új pedig inkább agresszív sajnos, és el is költöztem a régi városomból stb.). Tudtok nekem ebben segíteni? Ti hova jártok? Milyen a pap? milyen a közösség? Vannak fiatalok? L28
2012. júl. 22. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pál feri atya, egyfajta pszichológus, sztárprédikátor, egykori országos atlétabajnok, a 13. kerületi (Gyöngyösi utcai metró, Babér u.) angyalföldi Szent Mihály-plébánia helyettes plébánosa. [link]
2012. júl. 24. 01:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szimpatikus a tekintete :)) Szerintem ellátogatok hozzá! Minden jót neked! :)
2012. júl. 24. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Javaslom szeretettel a Magyar Szentek plébániatemplomot, a Sziklatemplomot a drága pálos atyákkal, Rákospalotán a Magyarok Nagyasszonya plébániát - ez klasszikusabb, de jó közösség és fiatal, nagyon jó atyával. Vagy Pál Ferit tényleg, esetleg Hegyi Balázs atyát Tabán Alexandriai Szent Katalin plébánián. Nagyon sok jó pap van, mondjuk a ferenceseknél is Peregrin atya... A jezsuiták is zseniálisak... Szerintem ha van kedved, nézz szét. Gyorsan is meg lehet oldani a szétnézést, elmész hétköznapi misékre erre-arra, 2 hét alatt már olyan választékhoz jutsz! :)

Isten áldjon!

2012. júl. 25. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Hűűű, nagyon szépen köszönöm! :))))

Isten áldjon Téged is! :)

2012. júl. 25. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Asztrik atyát ajánlom a ferenciek terén a ferenceseknél. Gyóntat rendszeresen és hittant is tart csütörtök esténként.

Pál Feri atya nekem nagyon ellenszenves... Ajánlom ezt róla elolvasni: [link] Szerintem káros, hogy ilyen nagy "sztár" lett.

Böjti időkben ajánlom Barsi Balázs atya konferenciabeszédeit meghallgatni. Vasárnap esténként lesznek advedben és nagyböjtben szintén a ferenciek terén.

Amúgy ha akarsz gyönyörű misét látni, gyere el délre az Erzsébet híd pesti hídfőjénél levő templomba. :-)

2012. júl. 27. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Asztrik atya amúgy 18:30-tól tart vasárnap misét. Jól prédikál, szépen énekli a misét.
2012. júl. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!