Kik azok az illuminátusok? Ők azok akik rosszat vagy jót jósolnak az emberiségre?
Figyelt kérdés
Néztem ezzel kapcsolatban egy filmet de nem igazán értem,az anti krisztus eljövetelét jósolják és ezt vallástól függetlenül,és az anyagi dolgokról is szó van meg egy 'új világrendről'.Nem igazán értem,de a maják is megjósolták a világ végét.Ez azt jelenti hogy 'szelektálás 'lesz?2012. júl. 17. 21:23
11/12 anonim válasza:
Piros Pirula magyarosított dokumentum filmjei jók,de amit ő maga csinált abban azért kételkedem bár azokban is van valami.Csak azért mert vannak olyan videói amik már túlzásnak nevezhetőek,nem jelenti azt hogy az összes olyan lenne,mondom mégegyszer amiket lefordított azokban vannak igazságok
12/12 anonim válasza:
^ Azt szokták mondani, hogy nem is jó az a hazugság, amiben nincsen semmi igazság... Merthogy akkor egyáltalán nem lenne hihető, senki nem dőlne be.
Mutatok egy kis olvasnivalót a konteókkal kapcsolatban:
Remélem, hasznos lesz neked is, kérdező. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!