Az bűnnek számit, ha sminkelem maga?
Figyelt kérdés
Nem erősen, csak spirál, halvány szemhélypúder, és néha szájfény. 15/L2012. júl. 12. 09:27
11/14 anonim válasza:
Nem az :) Hiszen a kapott szépséged emeled ki vele. Nincs ezzel semmi baj
12/14 anonim válasza:
ez lelkiismerettől függ. de szerintem a túlzásba vitt smink nem jó. olvasd el I Timóteus 2:8-9-et ezzel kapcsolatban :)
amúgy én jobban szeretem, ha egy lányon nincs kisminkelve, nekem úgy jobban tetszik (fiú vagyok :) )
13/14 anonim válasza:
á dehogyis bűn. Isten is szereti a szépet. ne légy törvénykező magaddal. Sőt fülbevalót is hordhatsz, mert a régi zsidó nőknek is voltak fülönfüggői a Bibliában. A piercing, meg a tetkó az már más, az ördögi eredetű, mert hamis isteneket imádó népektől ered a használata, akik szúrkjálják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!