Az bűnnek számit, ha sminkelem maga?
Én egyházi suliba járok, és ott ugyan a nyelvtantanár mindig leszól mindenkit, ha ki van sminkelve, de amúgy szerintem nem bűn. Max. akkor ha túlzásokba esel, vagy ha másokat leszólsz érte.
Ráadásul te csak azért csinálod, mert szórakoztat. Akkor szerintem abszolút nem az. Én is sminkelem magam minimális szinten (alapozó, spirál, vékonyan szemtus). Ha szolid, akkor még a hittantanár meg is mondja nekünk, hogy milyen csinosak vagyunk. Amúgy az egyik református pap lányán mindig kb. 1 kiló smink van, szóval ha bűn is, nem lehet olyan nagy...15/L
Ezzel a logikával minden bűn, ami azt szolgálja hogy csinosabb és ízlésesebb legyél.
Mint pl. a fodrász, manikűrös, kozmetikus, sőt, a napi fürdés is:)
Nem a sminkelés a hiúság fokmérője.
Nem bűn egyáltalán.
Az a bűn, ha bálványként imádod ezeket a dolgokat, sőt játszod utána az eszed, hogy a többi ember béna, mert nem sminkel.
NEM bűn, pláne, ha nem viszed túlzásba.
Bár igazából fogalmam sincs, hogy a te korodban ez miért jó...
Nekem az egyik nagymamám sokszor mondta, amikor még kicsi voltam: Tudod, fiam, az öreg házat tatarozni kell. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!