Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kellene örülni Jézus...

Miért kellene örülni Jézus halálának?

Figyelt kérdés
Ezt nem értem. Tudom hogy megszabadította a világot a bűnökről, és így nekem nem kell átesnem azon amin Ő átesett, de...nem tudom... Akkor is. Miért ilyen áron? Ez szörnyű! Hogy köszönhetném meg neki, ha egyszer közbe azt gondolom hogy ezt így nem kellett volna. Segítsetek!
2012. júl. 11. 21:39
1 2
 11/12 Mulder614 ***** válasza:

Annak kel örülni hogy megváltott a bűneidtől. És meg kel tenned ezt...

(János 17:3) "Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról, akit elküldtél, Jézus Krisztusról."

2012. júl. 16. 15:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt gondoltam, mint te, ugyanezekkel a szavakkal.

Aztán nagyon nagy bajba kerültem, rettenetes bajba, beteg lettem lelkileg, majdnem alkoholista, pedig fiatal vagyok, de ittam, mert nem láttam más kiutat.

És mikor már minden elveszett-sose gondoltam volna-, de Jézushoz kezdtem fohászkodni, hogy mentsen meg, mert így elpusztulok.

És megsegített.

Tényleg ő segített meg, mert én már egy lelki roncs voltam, nem volt erőm semmihez.

Akkor értettem meg, hogy miért is halt Ő meg.

Azért, hogy a mi bűneinket és fájdalmainkat felvigye a keresztre és megváltson tőlük.

Értem halt meg, és érted, mert annyira szeretett.

Szörnyű, de Ő megtette értünk.

Én amíg élek, áldani fogom, mert nélküle már szerintem megöltem volna magam.

2012. júl. 21. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!