Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény testvéreim! Melyik...

Keresztény testvéreim! Melyik a számomra megfelelő Bibliai idézet?

Figyelt kérdés

Kérlek linkeljetek nekem egy idézetet vagy egy történetet, ami most éppen eszetekbe jut (és segíthet rajtam). Esetleg kérhetitek az atyát, ti is, hogy segítsen!

Tudom, hogy furcsa kérés és nem ilyen egyszerű a dolog. De aki segít, annak nagyon szépen köszönöm!

Fontos lenne, nagyon:)

Áldjon meg benneteket az Úr!

2012. júl. 9. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Remélem, nem haragszol, ha elárulom, hogy nagyon jókat mosolyogtam a poénoskodók válaszain, mert tényleg kicsit érdekes a kérésed. Többedszer is ránéztem ma, hogy állsz, aztán láttam, kapsz lassan normális válaszokat is. Aztán egy rövid fohásszal kértem Érted az Urat, és ezt nyitottam:

Kof

145Egész szívemből szólítalak, Uram, hallgass meg! Az utat, amelyre tanítasz, azt fogom követni. 146Hozzád kiáltok, adj szabadulást, s megtartom parancsaidat. 147Korán reggel jövök segítségért, és várok szavaidra. 148Szemem már az éjjeli őrség előtt ébred, hogy megfontoljam tanításod szavát. 149Halld meg hangomat, Uram, irgalmad szerint, s ahogy megígérted, adj nekem életet! 150Közelednek, akik álnokul üldöznek, s törvényeidtől nagyon távol állnak. 151De te közel vagy, Uram, s minden szavad igazság. 152Parancsaidat már régóta ismerem, örök időkre hirdetted ki őket.

(119.zsoltárból)

2012. júl. 9. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Kértem az Atya segítségét, Ő azt sugallta nekem:

"És a magasba emelé szent Attila a szent kézigránátot, és így szólala: Uram! Add kegyelmedet a te szent kézigránátodra, amellyel ellenségeidet miszlikké tépheted nagy kegyelmedben. És elégedett vala az Úr, és ők lakmározzanak bárányt, és lajhárt, és retket, sós ringlit babbal, zsenge gyökereket, és sült kolbászt paradicsomos káposztával. Így szólala az Úr szent Attilához: Attila! Halld szavam! Húzd ki a szent kézigránátból a szent biztosítószeget, majd számolj el háromig! Három legyen ameddig elszámolsz, és ameddig elszámolsz az három legyen. Ne számoljál csupán kettőig, és ne is folytasd a számolásodat négyig, az ötöst szádra ne vedd, amint a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik lészen, hajítsd el a szent kézigránátot ellenségeid felé, akik mivel nem lészen kedves előttem megdöglen!"

(Fegyverek könyve, 16:23)

2012. júl. 10. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezt rosszul írtad.

Kértem vala az Uram segélését, és ő ezt sugallta nékem, ugye.

2012. júl. 11. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Jelenések 4:11 „Méltó vagy, Jehova, igen, Istenünk, hogy tiéd legyen a dicsőség, a tisztelet és a hatalom, mert te teremtettél mindent, és minden a te akaratodból lett és teremtetett.”
2017. szept. 30. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
János 8:31, 32 - 31 Így aztán Jézus ezt mondta azoknak a zsidóknak, akik hittek neki: „Ha megmaradtok a szavamban, valóban a tanítványaim vagytok, 32 és megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket.
2017. nov. 30. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Rom 8:31-35

"Mit mondunk azért ezekre? Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk? A ki az ő tulajdon Fiának nem kedvezett, hanem őt mindnyájunkért odaadta, mimódon ne ajándékozna vele együtt mindent minékünk?Kicsoda vádolja az Isten választottait? Isten az, a ki megigazít;Kicsoda az, a ki kárhoztat? Krisztus az, a ki meghalt, sőt a ki fel is támadott, a ki az Isten jobbján van, a ki esedezik is érettünk:Kicsoda szakaszt el minket a Krisztus szerelmétől? nyomorúság vagy szorongattatás, vagy üldözés, vagy éhség, vagy meztelenség, vagy veszedelem, vagy fegyver-é?"

2017. nov. 30. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!