Ateisták! Nektek mi ad erőt, amikor megzuhantok valami/valaki miatt, és egyedül érzitek magatokat? (Nem érdekel a kedves hívők beszólogatásai! )
A hívők Istenben, vagy legalábbis egy náluk magasabb erőben hisznek, és abban reménykednek, amikor rosszabbul megy a soruk.
Ha jól értem, az ateisták nem hisznek a lélekben (vallási értelemben véve), sem egy náluk magasabb erő (Isten) létezésében.
Ezért érdekelne, hogy mi ad nektek belső erőt nehéz időszakban?
Mégegyszer kérném a beszólogatós hívők távolmaradását. Ez a kérdés nem hozzájuk szól most. Köszönöm.
Még annyit, hogy én magam hívő vagyok - pontosabban hiszem, hogy van egy magasabb erő, ami belülről irányítja a dolgokat. Ezt nevezhetjük Istennek is, de NEM az ábrahámi vallások istenképével, stb.-vel azonos ez. :)
Fiatal koromban -18éves körüli lehettem- ateista módon próbáltam megközelíteni ezt a világot.Azt hittem amit láttam.Aztán egyre jobban fejlődtem a világ megismerésére.Kerestem az Igazságot.És most ott tartok hogy hiszek Jézus Krisztusban :Hogy miért?
Megvilágosodtam....
Bocsi ,de ezt nem hagyhattam ki.:)
(K.Gy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!