Hogy tudnék megkeresztelkedni? 18 éves vagyok, egyedül élek! Nincs olyan akit keresztszülőnek felkérhetnék! Tanács?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 14:58
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a papot/lelkészt! Biztosan tud majd valami megoldást.
2/7 anonim válasza:
Ahhoz hogy megkeresztelkedj egy gyülekezetet is választanod kell.Tudod már,hogy melyik lesz az?
3/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nálunk Reformátusoknál aki betöltötte a 18. életévét, az saját maga dönti el, hogy lesz-e keresztszülője vagy sem. A legbiztosabb, ha megkérdezed a lelkészt/papot és Ő majd segít.
Áldás, békesség!
Mihály
4/7 anonim válasza:
Felnőttként keresztelkedtem, és nem kellett keresztszülő.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem a Református a legszimpatikusabb :)
2012. ápr. 24. 17:08
6/7 szabolcs1988 válasza:
Lényeges hogy legyenek keresztszülők? Nem ők fognak megmenteni majd ha eljön vég. Hanem neked saját magadat kell megmenteni.
7/7 anonim válasza:
A pap csak nem fog elzavarni ha nincsenek kereszt szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!