Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nézi valaki közületek az...

Nézi valaki közületek az Odaát c. sorozatot? Szerintetek lehet keresztény beállítottságú?

Figyelt kérdés
Az első három évad még démonűzésről szól, de aztán agyalok is szerepelnek benne.Csak érdekelne, hogy vajon a rendező mit akar belőle kihozni.

2012. júl. 4. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

ODAÁT. hol?

Nos ez ellenkezik a biblia tanításával, igy nem lehet keresztényi.

Ha a szellemi birodalomra gondolunk, ott angyalok élnek, a fő angyallal Jézussal és az Atyával.

Ha pedig a halál utáni életről beszélünk az nem létezik, mert a halál a büntetése az embernek a biblia szerint, és nincs tovább. Ha élne tovább, akkor nincs büntetés.

2012. júl. 4. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

A démonok és fejedelmük sátán, levettetett a földre, és jelenleg itt vannak és rombolnak. Nincs bejárásuk többé a szellem birodalomba az Isten színe elé.Jelenések 12:12.

Nem hiszem hogy egy kereszténynek kíváncsinak kellene lennie az isten ellenségéről szóló filmre, amúgy sem úgy ábrázolják ahogy valójában kinéz.

Ettől csak rém álmok keletkezhetnek, és a teremtő ezt nem is akarja, hogy rettegésben élj.

Másik pedig, kérdezd meg magadtól, Jézus nézne ilyen filmeket?

2012. júl. 4. 23:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Oké, szóval nem várok tőle nagy szellemi épülést, de eddig tetszik a sztori, szerintem végignézem.

Kedves utolsó! Szerintem az Úr szabadságot adott filmnézésre, szóval akár erre a sorozatra is! Ne félj, nem lesznek rémálmaim, sőt még a hitem sem fog meginogni:)De amint úgy érzem, hogy rossz hatással van rám, és félni kezdek,nem nézem tovább!:)

2012. júl. 5. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Erre szoktam volt mondani,minden rossz szándék nélkül,:

"Amit vet az ember azt aratja(Galata6:7)

Legyen úgy ahogy mondtad, kedves barátom.

2012. júl. 5. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha megnézted a sorozatot, és vallásos vagy, akkor nagyon érdekelne a véleményed. Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, sok szép és elgondolkodtató dolog van benne szerintem, mind a vallással, mind egyéb dolgokkal kapcsolatban. De én ateista vagyok, és senkit sem ismerek, aki nagyon vallásos lenne, és ismerné ezt a történetet. Szóval ha írnál pár mondatot arról, hogy mit gondolsz erről a történetről, azt megköszönném!
2015. ápr. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!