Nézi valaki közületek az Odaát c. sorozatot? Szerintetek lehet keresztény beállítottságú?
ODAÁT. hol?
Nos ez ellenkezik a biblia tanításával, igy nem lehet keresztényi.
Ha a szellemi birodalomra gondolunk, ott angyalok élnek, a fő angyallal Jézussal és az Atyával.
Ha pedig a halál utáni életről beszélünk az nem létezik, mert a halál a büntetése az embernek a biblia szerint, és nincs tovább. Ha élne tovább, akkor nincs büntetés.
A démonok és fejedelmük sátán, levettetett a földre, és jelenleg itt vannak és rombolnak. Nincs bejárásuk többé a szellem birodalomba az Isten színe elé.Jelenések 12:12.
Nem hiszem hogy egy kereszténynek kíváncsinak kellene lennie az isten ellenségéről szóló filmre, amúgy sem úgy ábrázolják ahogy valójában kinéz.
Ettől csak rém álmok keletkezhetnek, és a teremtő ezt nem is akarja, hogy rettegésben élj.
Másik pedig, kérdezd meg magadtól, Jézus nézne ilyen filmeket?
Köszönöm a válaszokat!
Oké, szóval nem várok tőle nagy szellemi épülést, de eddig tetszik a sztori, szerintem végignézem.
Kedves utolsó! Szerintem az Úr szabadságot adott filmnézésre, szóval akár erre a sorozatra is! Ne félj, nem lesznek rémálmaim, sőt még a hitem sem fog meginogni:)De amint úgy érzem, hogy rossz hatással van rám, és félni kezdek,nem nézem tovább!:)
Erre szoktam volt mondani,minden rossz szándék nélkül,:
"Amit vet az ember azt aratja(Galata6:7)
Legyen úgy ahogy mondtad, kedves barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!