Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mért képeznek ördögűző papokat?

Mért képeznek ördögűző papokat?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 11:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
Elvileg h.képesek legyenek ördögűzés elvégzésére.
2012. júl. 2. 11:34
 2/19 anonim ***** válasza:
31%
hogy még több pénzt kaszálhassanak a bolond embereken! mert ugye vannak akiket megszáll az ördög" ... aztán jön a varázserővel rendelkező super pap aki jó pénzért szembeszáll a földöntúli varázs erejű ördöggel!:DD csak a pénzért !!
2012. júl. 2. 11:34
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
A rengeteg hülyéből nagyon könnyű meggazdagodni.
2012. júl. 2. 11:39
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Miért hülyéztek le másokat?Attól mert ti nem hisztek ezekben a dolgokban attól még más hihet.Én nem vagyok vallásos ember, de hiszek az ilyen dolgokban.Honnan tudjátok hogy valakit nem szállhat meg az ördög?Ja mert még nem tapasztaltátok.De attól még igaz lehet.
2012. júl. 2. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
aha, ember látszik hogy nagyon le vagy maradva a tudomány szempontjából, meg az agy működését sem ismerheted nagyon! van aki megőrül,megbolondul gyilkos lesz mert hangokat hall csak hogy erre van tudományos bizonyított tény! hogy mért fordulhat elő;) de persze aláírom vannak hátrányos helyzetűek akik nem tudják mitől is lehet és a gyerekkorukban látott hallott ördögöt veszik elő:) és futnak a templomba imátkozni egy nem létező dologhoz! én meg repülök,meg láthatatlan vagyok MERT ASZTMONDANI HOGY NEM??!!
2012. júl. 2. 11:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Értelmetlen, mert az ördögűzéshez nem kell képzett pap.

Viszont, tény, hogy léteznek megszállottak. Sok ilyenről tudnék mesélni, amikor emberek megszabadultak démonoktól. Saját szememmel is láttam.

A tudománynak ehhez semmi köze az égvilágon. A tudomány önmagában helyes lehet, de vannak határai. A tudomány sokáig meg volt győződve arról, hogy a föld lapos és az atom oszthatatlan. Aztán kiderült, hogy nem.

2012. júl. 2. 13:43
 7/19 anonim válasza:
49%
Ja, hogyne. Lehet akkor holnap mégis kiderül, hogy létezik ördög, aki megszáll embereket jobb dolga híján, a hold meg sajtból van.
2012. júl. 2. 14:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Az ördögnek nem célja, hogy kiderüljön:P
2012. júl. 2. 14:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés. Ha a bibliát nézzük, soha nem kellett tanítani az ördög űzést, mert a teremtő maga adta meg a képességet azoknak akiket erre felakart használni.

Az egyik előttem szóló, nagyon jól kifejezte, hogy sok sok pénzt lehet ebből is csinálni.

Jézus azt mondta a tanítványoknak:"ingyen KAPTÁTOK ingyen adjátok.(ebben minden más is benne van ami a keresztény tanítással összefügg)

Tehát nem tanulás kellett ehhez, hanem kapták, és nem kérhettek pénzt érte.

Az ördögöt pedig mindenki távol tudja tartani magától rendszeres Istenhez fűződő imával Jézus által, és azoknak a tárgyaknak a megsemmisítésével, amik ehhez a személyhez fűződik(vudu baba,bálvány imádati tárgyak,spiritiszta eszközök,tarokk kártya, kristálygömb, stb)

2012. júl. 2. 15:22
 10/19 anonim válasza:
A 9-es válaszolóval teljesen egyetértek!
2012. júl. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!