Nem tudom. Értelmetlen, mert az ördögűzéshez nem kell képzett pap.
Viszont, tény, hogy léteznek megszállottak. Sok ilyenről tudnék mesélni, amikor emberek megszabadultak démonoktól. Saját szememmel is láttam.
A tudománynak ehhez semmi köze az égvilágon. A tudomány önmagában helyes lehet, de vannak határai. A tudomány sokáig meg volt győződve arról, hogy a föld lapos és az atom oszthatatlan. Aztán kiderült, hogy nem.

Ez érdekes kérdés. Ha a bibliát nézzük, soha nem kellett tanítani az ördög űzést, mert a teremtő maga adta meg a képességet azoknak akiket erre felakart használni.
Az egyik előttem szóló, nagyon jól kifejezte, hogy sok sok pénzt lehet ebből is csinálni.
Jézus azt mondta a tanítványoknak:"ingyen KAPTÁTOK ingyen adjátok.(ebben minden más is benne van ami a keresztény tanítással összefügg)
Tehát nem tanulás kellett ehhez, hanem kapták, és nem kérhettek pénzt érte.
Az ördögöt pedig mindenki távol tudja tartani magától rendszeres Istenhez fűződő imával Jézus által, és azoknak a tárgyaknak a megsemmisítésével, amik ehhez a személyhez fűződik(vudu baba,bálvány imádati tárgyak,spiritiszta eszközök,tarokk kártya, kristálygömb, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!