Kik a 144 ezer emberek a biblia szerint mert csak férfiak lehetnek mert szűzek és nőtől nincsenek be fertőztetve?
Figyelt kérdés
Már fel volt rakva ez a kérdés tudom de sokan tévhitben járnak vagy csak én nem tudok olvasni normálisan és erre kérnék választ még pedig.
így van írva a jelenések 14:4-ben
Ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szüzek. Ezek azok a kik követik a bárányt, valahová megy. Ezek * áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a báránynak zsengéül.
Tehát amire ki akarok lyukadni hogy Jehova tanui szerint asszonyok és férfiak is lehetek de ha szüzek és asszonyokkal nem fertőztették be magokat akkor az asszonyok ki zárva! Csak férfiak lehetnek abból is csak akiknek nem volt felesége nem volt intim kapcsolata és hűen Istennek szentelték magokat.
2012. jún. 24. 09:29
31/34 Salx Narval válasza:
Úgy látszik engem sem, és a kérdezőt sem értettél meg. Te már arról írsz, aminek megtörténnie sem lett volna szabad, történetesen a Sátán jelenlétére gondolok az édenben. Mi a jó francot keresett ott egyáltalán? Ki vagy mi kényszerítette az Urat egy ilyen lépésre, ami nyilvánvalóan az ember bukásához vezethetett csak és mivel ő mindenek tudója, tisztában is volt ezzel. Na ezt nem értem, ti igen?
32/34 Salx Narval válasza:
KB, annyi a lényeg, hogy Lucifer és a lázadó angyalok bűne miatt, minket büntettek meg, de rendesen. A mi bűnünk semmivel nem nagyobb az övéiknél, mégis nagyobb a büntetésünk, ha semmi mást nem nézek, csak a szánalmasan rövid életünket és az esetleges fájdalmainkat. A Sátán viszont jó hosszú életet kapott, cserébe a gonoszságaiért.Ha neki is 80-90 év jutott volna, és teste verejtékével kereshette volna a kenyerét mint mi, akkor talán elfogadható lenne ez a döntés. Így viszont szinte megdicsérték, hozzánk képest.
33/34 A kérdező kommentje:
Hát igen igazatok van amúgy még azt sem értem hogy az embert minek kellet próbára teni mikor az ember elébb vagy uóbb úgy is fog tenni valamit amit meg kíván pl sex házasságon kívűl és az nem bűn mert ha jó mhnd 2nek akkor meg éri a házasságot meg ha van me.g értés de amúgy apapír semmit nem számít és sokaknak igazuk van ha szeretik egymást nem a papír köti őket össze hanem a szeretet azt mondjátok az atya mindent tud az idő végtelenségét is látja sőt a mi jővőnket is akkor tudnia kellett hogy sátán r9osszáfos rosszá fog válni minek kellett akkor meg teremtenhp teremteni? És a földnek meg az embereknek mi jó franc közünk lett ehez? Ha tökéletesen is vétkezett a világ és bűnös lett szerintetek mindenki jaj de büntelen lesz? Hát nem de egyedül isten tiszta és jézus ezt el ismerem de mi emberek tökéletesen is tökéletlenek leszünk éva ádámmal be bizonyították sőt mondok jobbat ezer év béke lesz arma gedon után mert isten meg kötözi sátánt aztán elengedi és jön a legmodernebb nyomor mert ez az ó nyomor akkor meg modern nyomor lesz és 1000 évig élünk mint hal a vízben aztán halandóság és így tovább....
2012. júl. 3. 09:29
34/34 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!