Kik a 144 ezer emberek a biblia szerint mert csak férfiak lehetnek mert szűzek és nőtől nincsenek be fertőztetve?
Már fel volt rakva ez a kérdés tudom de sokan tévhitben járnak vagy csak én nem tudok olvasni normálisan és erre kérnék választ még pedig.
így van írva a jelenések 14:4-ben
Ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szüzek. Ezek azok a kik követik a bárányt, valahová megy. Ezek * áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a báránynak zsengéül.
Tehát amire ki akarok lyukadni hogy Jehova tanui szerint asszonyok és férfiak is lehetek de ha szüzek és asszonyokkal nem fertőztették be magokat akkor az asszonyok ki zárva! Csak férfiak lehetnek abból is csak akiknek nem volt felesége nem volt intim kapcsolata és hűen Istennek szentelték magokat.
Kedves kérdező. a biblia vers nem szoszerinti Nöre utal
az asszonyokkal kifejezés azon vallási felekezetekre utal, akik kapcsolatban állnak megnem engedett modon a politikai, és egyébb világi szervezetekkel.és nem csak férfiak lehetnek a 144.ezer tagjai.ezek a személyek teljesen a krisztusi minta szerint tisztán tartják magukat a világban levö dolgoktol ,ezért utal rájuk szüzként.Jézus azt mondta, hogy Ő nem része a világnak, a követöi sem képezhetik részét a világnak. itt élnek a világban, de nem fojnak bele a világban zajlo
politikai, és egyébb háborus, keresztény ellenes tevékenységekbe, mint Jézus sem tette, és követöinek is ezt a parancsot adta.köszönöm.
kedves hozzászolo. nem kritizálok senkit. igyekszem a kérdésekre megválaszolni, és megvédeni a bibliát annak szerzőjét, és nem pontoztam senkit sem le sem fel. én nem háboruzok. megfigyelhetö, hogy a válaszaimat a biblia leirásaibol épitem, és nem kivánok háboruzni, sem hitvitát nyitni.
válaszolva kedves kérédsedre: abbol sejthető, hogy a földön élök közül hányan veszik magukhoz az emlékjegyeket. másnéven mennyien fogyasztanak a borból, és a pászkából, a Jézus halálakor megtartott megemlékezésen.mivel a biblia szerint ezekböl csak az égi reménységüek fogyaszthatnak, a más juhok nagy sokasága csak megfigyelöi az eseményeknek, mivel ök nem hivatottak erre. ök a földi örök élet várományosai ha kitartanak.Pál világosan kifejti, hogy akik ebböl fogyasztanak, vizsgálják, meg hogy valoban elhivatottak, mert aki eszik vagy iszik és nem égi reménységű, azt irja, hogy itéletet eszik és iszik.köszönöm.
Csatlakozom az elöttem szolóhoz, és csak annyit, hogy a "korinthus 7:1 leirja, hogy minden ami a testet és a gondolkodo képességet akadájozza annak keresztény tisztántartásában, attól meg kell szabadulni:...tisztitsuk meg magunkat a TEST és a SZELLEM, minden szennyétöl....
ez azt jelenti, hogy minden a mi a testet és a gondolkodást beszennyezi attol elkell fordulni, ebbe beletartozik, nem csak a dohányzás, hanem a drogok, a mértéktelen alkohol és minden más ami nem a testbe valo.szellemileg pedig olyan olvasmányok, könyvek, tv müsorok, és az emlitett internet rossz oldalai, ami elviszi a gondolkodást nem keresztény viselkedéshez.köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!