1/12 anonim válasza:
????? Úgy érted, olyan Isten, aki a többi kereszténynek nincs?
3/12 anonim válasza:
akkor te lehet nem is keresztény vagy
4/12 anonim válasza:
Nagyon sok ember szaladgál a világban (még kishazánkban is), hogy van Isten-hite, de nem az u.n. "templomi hit".
5/12 anonim válasza:
krisztus megadja erre a választ, szerintem töle kellene ezt megkérdezmi elsösorban. különben a válasz Nem.
6/12 anonim válasza:
Szabad akaratot adott Isten, azt csinálsz ami neked jó. Aki igaz keresztény, az nem gondolkodik ilyenen.
7/12 anonim válasza:
csatlakozom az elöttem szólóhoz.
9/12 anonim válasza:
én azt hiszem értem már
attól hogy valaki keresztény sajnos még vannak saját istenségei
amiket Istennel egy szintre emel a szívében
a gyerek, a lakás, a ház, a vállalkozás
stb.
sajnos lehet ilyen:(
csak ez fertelmes az Élő Isten előtt
10/12 anonim válasza:
Minden embernek van egy saját istenképe. És ez az istenkép nem feltétlenül egyezik meg azzal, amit a nagy tudós katolikus teológusok állítanak. Sőt, még közöttük is sok vita folyik erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!