A keresztény vallás ellenzi a homoszexuálisokat?
najó, csak csodálkozom, hogy néhányan milyen ellentmondásokba keverednek önmagukkal, bár ez a vallásban sosem volt ritka. Mi az, hogy isten így meg úgy teremt, erre meg arra stb? Elvileg mindenkit saját akarata szerint alakít, ezért mondják h "isten ilyennek teremtett". Akkor miért ellenezne olyasmit, amit ő "csinált"? Isten, ha létezik (amit erősen kétlek egyébként), akkor biztos, hogy olyan dolgok miatt nem ítél el senkit, amiről nem tehet, csak olyanokért, amit szabad akaratunkból teszünk és rossz. A szexuális beállítottság, mint tudjuk nem döntés, hanem puszta genetika. Ez olyan, mintha bűn lenne szőkének születni. Továbbá nem hinném, hogy isten azzal törődik, ki kivel szexel, mivel ezzel senki sem árt senkinek normál körülmények között (nem nemi erőszakra gondolok). Ha valaki tisztességes, becsületes, nem bánt másokat stb, az számít, nem az, hogy valaki hetero vagy sem. A Biblia a világ legkövetkezetlenebb könyve. Bár ez valószínűleg a papság hamisításai miatt, meg az akkori emberek tudatlansága miatt van. A homofóbia csak arra jó, hogy az emberek a semmiért utálhassák egymást, ahelyett hogy magukba néznének. Szánni való, hogy magukat hívő, vallásos embereknek nevező személyek, igazságtalanul ítélnek el másokat, miközben Jézus, akit elmondásuk szerint követnek azt mondta, "Az az én parancsolatom, hogy úgy szeressétek egymást, ahogyan én szerettelek titeket." Ezt maga Jézus mondta, melyik "nagy keresztény" mer ellene szólni? Így utálkozzon mindenki. A keresztény vallás nagyon szép lenne, ha a keresztények nem vennék semmibe Krisztus tanait. Így viszont azt kell mondjam, Jézus bizonyára szégyenkezik a "követői" miatt. Én nem vagyok vallásos, sem hívő, sem homoszexuális, egy ateista hetero vagyok, és mégis több bennem az elfogadás és a jóérzés, mint sok templombajáróban. A homofóbia, a XXI. század szégyenfoltja. Várom az esetleges lepontozást a könyörtelen, kegyetlen keresztényektől, akiket megbántottam azzal, hogy én toleráns vagyok.
19/L
a pedofiliát sem
különben nem csinálná annyi pap
ergo ez Istennek tetsző cselekedet
mint ahogy anno Őszentsége a Pápa is tartott orgiákat, Isten földi helytartójaként azt tett amit csak akart. hisezn az ő szava Isten szava
lehet, hogy elítéli, de birkával dugni szabad
(elvégre pásztornépek vallása)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!