Kedves kérdező, ez nagyon szomorú, részvétem. viszont ha a fájdalmad már csillapult, jusson eszedbe, hogy mindenki meghal egyszer, jók is és gonoszak is. Azt írod, a nagymamád. Szerintem biztosan szép élte volt és boldoggá tette, hogy ismerhette az unokáját/unokáit. sokkal "igazságtalanabb" az, amikor valaki annyira fiatalon hal meg hogy még el sem kezdhet élni.....
A halál csak annak fáj, aki itt marad, ahogyan már előttem is írták. Hidd el, a nagymamád már boldog Istennél.
2012. jún. 19. 21:41
12/22 anonim válasza:
Higgy Istenben, mert így jobb a lelkednek, még ha nem is létezik!
2012. jún. 19. 21:46
13/22 anonim válasza:
A nagyim temetésén ilyesmi hangzott el, engem picit megnyugtatott, pedg szó szerint úgy rázott a sírás, hogy fogn kellett: Ben Lévi szembe szállt a halál angyalával és elvette a kardját, így többé nem halt meg senki. A halál angyala azonban megmutatta neki a világot. Látta a betegek fájdalmát, a sebzettek szenvedését, az öregek fáradtságát és mikor ezt meglátta Ben Lévi, vissza adta a halál angyalának kardját, aki megkönnyebbülést hozhatott a betegeknek, sebzetteknek, öregeknek.
Nem szó szerinti az amit leírtam de a lényeg benne van.
Remélem picit megnyugszol.
Őszinte részvétem!
2012. jún. 19. 21:54
14/22 anonim válasza:
kedves kérdezö. a személyes kutatásomat és érzésemet, szeretném megosztani veled, hogy vigasztalodást tudjak nyujtani.a jakab levele 1:13 irja "senki ne mondja amikor proba alatt áll,:Isten tesz probára.Rossz dolgokkal ugyanis nem lehet probára tenni istent és Ő maga sem tesz ilyenekkel probára senkit.más versben ezt irja az isten nem a halottak, hanem az élök istene.Tévesen azt tanitják némelyek, hogy az isten "magához " szólitja a szeretteit az embereknek. Ez A teremtö megcsufolása,és hazugság.sajnos bármennyire fáj is ma még bármelyikünk meghalhat, de nem azért mert a teremtö unatkozik és ezzel szorakozik. akik ismerik a bibliát azok tudják miért van ez még igy, de nem sokáig. magam 3. éve vesztettem el a férjemet, másfél évig voltam a felesége amikor is otthon infarktust kapott és a kezemben halt meg, a szüleimet sokkal régebben elvesztettem már fiatalon haltak meg(anyu54.apu63. egyév alatt elmentek egymásután.) valaki azt irta amivel egyet értek, hogy olvass a bibliábol ezzel kapcsolatos buzdito gondolatokat.tudom nem könnyü. de tenned kell mert nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy a végtelenségik bánkodj. köszönöm.
2012. jún. 19. 22:55
15/22 lsandor válasza:
Kedves kérdező! Mindenképpen érdemes tisztázni azt, hogy sohasem Isten okozza a nehézségeinket, így ezt sem. Olvasd el a Jakab 1: 13-at, illetve a Jób 34: 10-et
2012. jún. 20. 06:27
16/22 anonim válasza:
sohasem isten okozza a nehézségeinket. Ő csak hagyja, hogy bekövetkezzenek, mert olyan jó és igazságos, és szeret minket, akik már meg vagyunk váltva.
2012. jún. 20. 07:23
17/22 anonim válasza:
Részvétem a tragédia miatt. Az én mamám is mélyen vallásos volt és kedves ember, tavaly halt meg.
Nem csak a jók és hívők halnak meg kérdező, hanem mindenki. Ez Isten törvénye.
Vigasztaljon a tudat, hogy a mamád már nagyon-nagyon boldog hogy Isten közelében van.
2012. jún. 20. 08:20
18/22 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy neki így jobb. Megszabadult a betegségeitől, gondoktól, többé már nem fáj semmije, nem kell aggódnia semmi miatt. Ne tragédiaként fogd fel a halált. Tudom, hogy hiányzik, ez természetes, de ő már egy jobb helyen van.
2012. jún. 21. 13:08
19/22 lsandor válasza:
A Bibliából az is kiderül, hogy a feltámadás ez valós reménység
2012. jún. 24. 08:07
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Úgy irtad, hogy hisz Benne. Ha ez így van, akkor nem úgy fogd fel, hogy meghalt, hanem, hogy Örök életet nyert Istennél, és hogy most nagyon boldog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!