Milyen Bibliai idézetet tudnátok ajánlani egy vizsgázónak, aki nagyon izgul?
Hát, amennyiben tanult: "készen áll a ló a szabadításra, de az Úré a megtartás."
Amennyiben nem tanult, akkor nem tudom :(
"Avagy nem parancsoltam-é meg néked: légy bátor és erős? Ne félj, és ne rettegj, mert veled lesz az Úr, a te Istened mindenben, a miben jársz.
Józsué 1:9
"Ellenségeim minden napon tátognak reám: bizony sokan hadakoznak ellenem, oh magasságos [Isten!] Mikor félnem kellene is, én bízom te benned." (Zsoltarok 56:3-4)
" Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erõnek és szeretetnek és józanságnak lelkét." (2 Timoteushoz 1:7)
Máté Evangéliuma:26:39
És egy kissé előre menve, arcra borula, könyörögvén és mondván: Atyám! ha lehetséges, múljék el tőlem e pohár; mindazáltal ne úgy legyen amint én akarom, hanem amint te.
Máté Evangéliuma:26:42
Ismét elméne másodszor is, és könyörge, mondván: Atyám! ha el nem múlhatik tőlem e pohár, hogy ki ne igyam, legyen meg a te akaratod.
Legyen meg az Úr akarata, a mi szerető atyánké!
Adjon neked erőt a tanuláshoz, koncentráláshoz és segítsen téged a vizsgáidon! Sok sikert!
Non scholae, sed vitae discimus.
7-esnek!
Nem igazán ide illő idézeteket írtál, tudod mi volt abban a pohárban?
Hidd el kedves utolsó válaszoló, hogy nem offolásnak és nem "káromkodásnak" szántam, amit írtam. Szerintem érdemes elgondolkodni ezeken alaposan.
Nekem nem célom varázsigéket írkálni, amik csodákat tesznek. Amit írtam konkrétan a kérdezőnek céloztam és azért, hogy gondolkodjon rajta és megfogalmazzon magában kérdéseket, válaszokat, ha akar.
De azért elmesélheted nekem, hogy szerinted mi volt abban a pohárban;) Szívesen meghallgatom...
Tudom és hiszem hogy jó szándék vezérelt, és nem akartál semmi rosszat.
Abban a pohárban az Atyának a haragja volt. Most olvasd el az adott fejezetet, és más megvilágításba kerül.
Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!