Miért hisznek oly sokan az evolúcióban?
amiért sokan elhiszik, hogy a Föld nem lapos, és a világegyetem nem geocentrikus. A katolikusok itt is rácsesztek. De Isten nem, mert a vallása nem arról szól amit a katolikusok annak hisznek
Isten és Jézus soha nem mondta, hogy nem lehet galaxis vagy evolúció. Ezeket mind azok találták ki, akik szájukra véve Istent hatalomra törtek embertársaik felett.
@ 20:
Mutatom a folyamatot:
1. A kérdés: Miért hisznek oly sokan az evolúcióban?
2. Az 1. válasz: "Talán mert sokan járnak iskolába. Kötelező az általános műveltség."
3. Erre reagáltam, idézem: "Szinte mindenki járt iskolába, mégsem hiszünk el mindent, amit ott tanultunk, hiába tartozik az általános műveltséghez.
És ezt akár meg is lehet fordítani: a Biblia ismerete is az általános műveltséghez tartozik, továbbá tananyag is a 9. évfolyamon, mégis sokan vannak, akik nem fogadják el, nem hisznek benne."
4. A te válaszod: "A görög mitológiát sem hisszük el. Ezekkel csak mint irodalmi művekkel foglalkozunk. A Biblia is csak egy könyv. Az hisz benne, aki akar, de az irodalom órán nem vallásos szempontból vizsgáljuk, ez nem hittan óra."
Mindezt én is tudom, és nem állítottam az ellenkezőjét sem. Akkor most mi a problémád?
@ 23:
A kérdésemet teljesen félreérthetetlen módon a 20. válaszolónak címeztem. Tehát NEM neked.
Ha ő bármilyen okból nem kívánt vagy nem tudott válaszolni az elmúlt 8 hónap alatt, az az ő dolga.
Te semmiféleképpen NEM vagy illetékes a hozzá intézett kérdés megválaszolásában, nem nyilatkozhatsz helyette.
Téged pedig egyáltalán nem kérdeztelek soha, hogy mi a problémád akár velem, akár az általam írottakkal.
Többet pedig nem írok feleslegesen, mert:
1. A tegnapi offokat is letörölték a másik kérdésnél.
2. Nem teljesítetted a kommunikáció folytatásának feltételeit: a kért bizonyító linkek helyett privátban egyetlen egyet küldtél, ami pedig semmit nem bizonyít az égvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!